Kommunikasjon & Design

Aktuelt

Velkommen til kundedager i Bergen

La deg inspirere av vårens nyheter, dyktige leverandører og våre kunnskapsrike rådgivere når vi inviterer til profilmesse på vårt kontor i Bergen. Vi gleder oss til å presentere sesongens nyheter innen tekstiler, profil- og gaveartikler. Vi har også flere gode vårtilbud under messen. Alle som kommer får en liten oppmerksomhet og matservering.
Les mer

Velkommen til BOOST18

La deg inspirere når vi samler både ansatte, leverandører og kunder, og skaper en arena hvor vi kan lære av hverandre, spille hverandre gode, og skape relasjoner. Kom innom for litt faglig påfyll.
Les mer

GDPR-Er du forberedt?

Med nye personvernregler fra 25. Mai 2018 blir kravene knyttet til personvern enda strengere. Vi kan ikke bistå alle prosesser, men vi kan hjelpe til med å sørge for at dokumenter blir forsvarlig makulert.
Les mer

Årets påskeprodukter er her!

Da er det dags for å bestille årets påskeegg. Vi har samlet et stort utvalg av påskeprodukter innenfor flere varianter og prisklasser. Du kan velge de klassiske eggene eller du kan gå for en mer ekstraordinær variant. Alle våre produkter kan bestilles med logo eller en varm hilsen.
Les mer

Se filmen – Julegaver i januar

I julen er det mye omsorg og givergleden er stor. I  januar er gjerne givergleden borte, og dette kan være tøft for de av oss som sliter mest.  Derfor bestemte vi i WJ oss i samarbeid med Petter Uteligger å gi bort julegaven i januar.  Se filmen her.
Les mer