Bedre innkjøpsøkonomi!


Det er ikke så mye hva du kjøper, men mer hvordan du kjøper som avgjør dine totale anskaffelseskostnader! Med vår totalløsning kan du bestille alle forbruksvarer til arbeidsplassen fra en og samme leverandør, og dermed redusere dine totale innkjøpskostnader.

Vi frigjør tid og økonomi i innkjøpet ditt
Ved å la oss ta jobben med forsyning av alle forbruksvarer til arbeidsplassen, frigjør vi tid hos deg som du kan bruke på det bedriften din egentlig driver med.

Enklere rutiner reduserer innkjøpskostnadene
Vi er opptatt av at prisen på en vare skal være din reelle pris, og at du skal unngå å bruke unødig tid og ressurser på administrasjon, ordre- og fakturakontroll.

Standard produktutvalg – individuelt tilpasset
Vi hjelper deg å finne et standard produktutvalg som dekker behovet i din bedrift. Dette forenkler bestillingsrutinene, reduserer antall spesialbestillinger og øker mulighetene for kvantumsrabatter.

Samarbeidsavtale
Gjennom grundige analyser finner vi frem til grunnlaget for en samarbeidsavtale. Her avtales leveringstider, priser, betalingsbetingelser, avtalens ansvarsområde og levetid.

Kontinuerlig oppfølging – menneske til menneske For å sikre at samarbeidet fungerer, følges avtalen opp og tilpasses kontinuerlig av din faste kontaktperson. Priser oppdateres, produktutvalget vurderes fortløpende og eventuelle avvik registreres. Vi holder kontroll med ditt lager, og våre leveringsrutiner gjør at vi automatisk kan etterfylle lagrene dine ved behov.
 • En enklere og mer effektiv hverdag

  Innkjøp og håndtering av av forbruksvarer til arbeidsplassen er ofte tidkrevende og uoversiktlig.
  Les mer
 • Bedre innkjøpsøkonomi

  Det er ikke så mye hva du kjøper, men mer hvordan du kjøper som avgjør dine totale anskaffelseskostnader!
  Les mer
 • Office Depot

  Wittusen & Jensen er strategisk samarbeidspartner med en av verdens største leverandører av produkter og tjenester i kontorbransjen, Office Depot.
  Les mer
 • Handle på nett

  Rask og effektiv bestilling – når det passer deg!
  Les mer
 • Bli kunde hos oss

  Ønsker du å bli kunde hos Wittusen & Jensen? Ta kontakt her


Kontakt oss

Navn*

Firmanavn*

E-post*

Telefon