Jobb hos oss

Vil du bli en kollega?
I Wittusen & Jensen har du mulighet til å jobbe i ett av Norges mest spennende flerfaglige miljøer, og med noen av landets største og mest innflytelsesrike virksomheter.

Wittusen & Jensen er en kunnskapsbedrift. Det innebærer at vi skaper verdi for våre kunder gjennom våre medarbeideres kunnskap. Å jobbe ut i fra stadige forandringer og være løsningsorientert for våre kunder, er vår konstante utfordring.

Én i teamet
Det er det sammensveisede teamet som er hjertet i vår virksomhet. Du er aldri alene med dine utfordringer, det finnes alltid noen å dele dem med. Men det er viktig å huske at det alltid er din egen kreativitet og ditt initiativ som kunden ønsker.

Vi deler
Evnen til å dele og gjenbruke kunnskap er en grunnleggende faktor for vår fremgang. Du har tilgang til alt det selskapet kan by på av erfaringer fra andre prosjekter, kunnskap og ekspertise hos kolleger her i Norge og/eller i utlandet.

Du vil videreutvikle deg
Vi sørger for din kompetanse og videreutvikling slik at du kan utnytte den på best mulig måte. Kontakt oss og fortell litt om deg selv og hva du har lyst til å bidra med. Hvem vet, kanskje din nye fremtid blir sammen med oss?

Send ellers en åpen søknad til Unn Johnsbråten Levang ul@wj.no