Julegavestafetten 2016
 

Spre litt latter

Vi trenger alle å le litt iblant, og kanskje vet du om noen som har behov for en liten oppmuntring i desember. Eller muligens noen du ikke kjenner i det hele tatt.

Vi oppfordrer deg til å glede noen andre og sende ­latteren videre i adventstiden.

Wittusen & Jensen har startet stafetten ved å donere penger til Sykehusklovnene, som har som formål å glede barn og unge på sykehus rundt i Norge.

I tillegg kan du være med å stemme på et ekstra formål som vi ønsker å gi en julegave til. Her kan du nominere noen du mener trenger en hyggelig overraskelse i julen – det kan være barnehjem, hospits, herberger, sykehus, sykehjem, eldresentre etc. Du kan enten legge inn egne ønsker eller stemme på andres forslag.

Wittusen & Jensen sender en oppmuntrende gave til formålet som har fått flest stemmer, og premien settes deretter. Utfra hva som egner seg best kan vi sende klovner, besøks­hunder, stand-up-artister, sangere e.l.

 
Her kan du stemme på noen du mener har behov for en hyggelig oppmuntring i julen.

Jeg ønsker å spre litt latter til:

Julegavestaffeten 2016 er nå avsluttet.
Tusen takk til alle som har engasjert seg. Flere hundre har avgitt sin stemme og vinneren ble Rikshospitaltets avd. for krefsyke barn. De kan vente seg en meget underholdene gave på nyåret.
 

Gi gjerne et bidrag selv

Ønsker du å gi en veldedig gave selv kan vi tipse om at det finnes innsamlingsaksjoner på Sykehusklovnenes nettside. Her kan du enten bidra til en eksisterende aksjon, eller starte en egen innsamling på din arbeidsplass.

Under finner du en video av Sykehusklovnene ute på oppdrag, som vi håper kan inspirere til litt nestekjærlighet i desember.

Filmprodusent: EINAR Film & Fortellinger.
Komponist: Matilda Gressberg.