test

softlaunch-630px-landing

Wittusen & Jensen har gjennom siste to 10år vært i fremste rekke innen eHandel i Norge!
Den sterkeste drivkraften i denne utviklingen har vært vår kunders ønske om en enkleste mulig måte å finne, bestille og følge opp leveranser samt få kontroll over eget forbruk.
At vi lenge har vært langt fremme innen eHandel hindrer oss ikke i å gå et skritt videre..

I løpet av sommeren 2014 lanserer vi vår nye plattform for eHandel, og derved også en ny, forbedret og mer fleksibel nettbutikk som innfrir alle krav en moderne eHandelskunde stiller til en nettbutikk!

Noen eksempler på forbedringer som kommer:

Nytt design og ny navigasjonsstruktur

Et helt nytt design og en mer intuitiv inndeling av våre kategorier gjør det enklere for deg å finne akkurat det produktet du er ute etter.

Forbedret søkemotor

Ved bruk av fritekstsøk finner du enkelt frem produktalternativer som samsvarer med dine søkeord. Når du søker foreslår løsningen produkter som passer til ditt søk – også med bilder, slik at det blir enklere for deg å velge riktig.

Fasettering av søkeresultatet gjør det enklere å sortere i dine valg.

Bilder og produktinformasjon

I den nye løsningen vil du finne flere bilder av hvert produkt der dette er hensiktsmessig. Ved hjelp av zoom-funksjonen kan du forstørre bildene for å studere detaljer nærmere.

Mengden produktinfromasjon, bruksområder, tekniske spesifikasjoner, miljøsertifikater osv vil øke sterkt i omfang for å lette ditt arbeid med å finne det riktige produktet!

Der samme produkt finnes i for eksempel flere farger eller størrelser vil du enkelt kunne velge dette fra samme produktoppslag uten å søke eller manøvrere på nytt.

Din egen og personifiserte nettbutikk

«Mine sider» er videreutviklet og forbedret. Her finner du alle opplysninger du trenger om din brukerkonto. Dine tidligere ordre vil du finne her – ikke bare de du har bestilt på nett, men også ordre du har ringt inn til vår kundeservice eller levert til en av våre selgere.

Du kan enkelt lage dine egne handlelister over produkter du kjøper ofte.

Hurtigregistrering er videreutviklet og forbedret ved at du enkelt kopierer inn fra excel eller laster opp et excelark i handlekurven dersom du har behov for det.

Mange av våre kunder har sine egne produkter lagret hos oss – for eksempel profilerte eller egendesignede produkter med logo. Disse finner du på samme måte som våre standard lagervarer under egne kategorier som kun du eller de brukere du ønsker har tilgang til.

Kategorinavn- og struktur på disse varene bestemmer du!

WJ Shop med dine farger og logo!

Ønsker du at WJ Shop skal ha et uttrykk som stemmer overens med din egen profil, vil vi enkelt kunne hjelpe deg med å lage en landingsside med din bedrifts «look & feel».

Mange bedrifter ønsker dette, spesielt når WJ Shop skal integreres i kundens intranett for enkel bestilling hos kundens ulike brukere. Her vil du også kunne publisere dine egne artikler om temaer du ønsker å informere dine interne brukere om.

Når kan jeg ta i bruk nye WJ Shop?

Utrullingen av nye WJ Shop starter ultimo mai og i løpet av juni måned er det vårt mål at alle nåværende brukere og kunder er lagt over i ny løsning.

Du vil motta informasjon direkte fra oss når det nærmer seg «din tur»

 

Når stenger dere den nåværende WJ Shop?

Forutsatt at utrullingen av ny løsning går som planlagt vil nåværende WJ Shop bli stengt ca 1.8.2014.

Du vil motta direkte beskjed fra oss når dette nærmer seg

 

Må jeg bytte brukernavn og passord ved oppstart av nye WJ Shop?

Brukernavnet ditt vil være det samme som i dag (din e-post adresse)

Ved første gangs innlogging vil du motta en mail med link til en side hvor du selv legger inn det passordet du ønsker å benytte.

 

Hva gjør jeg med de handlelistene jeg har laget i nåværende WJ Shop?

Handlelister lagret i nåværende WJ Shop blir dessverre ikke automatisk med over i ny løsning. Vi vil imidlertid lage en brukerveiledning som viser hvordan du enkelt få kopiert over handlelister fra nåværende WJ Shop til den nye nettbutikken.

Eller du kan gjøre som flere av våre testkunder har bestemt seg for  –  å etablere nye handlelister i den nye løsningen. Ved å gjøre dette får man en god anledning til å «rydde opp» i handlelistene sine. Det har sannsynligvis vært endringer både i vårt sortiment og i ditt kjøpsmønster siden du etablerte de første handlelistene!

 

Hvem kontakter jeg dersom jeg har spørsmål til nye WJ Shop?

Vi ønsker å informere aktivt til alle våre tusenvis av brukere underveis og spesielt når det nærmer seg lansering.

Har du spørsmål knyttet til nye WJ Shop som ikke dekkes av denne informasjonen, ber vi om at du sender oss en e-post til wjshop@wj.no