Blogg

Hvorfor kaffepause på jobb er en viktig avkobling

En skikkelig avkobling i løpet av arbeidsdagen på 5-10 minutter er ikke bare bra for produktiviteten og helsen, men også for trivselen på arbeidsplassen.

Derfor er tørkepapir bedre enn lufttørkere

Fra tid til annen får vi spørsmål om hva som lønner seg av tørkepapir eller lufttørker på toalettene. En lufttørker er gjerne mer miljøvennlig og den er billigere i drift – du sparer kostnader på papir og tømming av søppel. Men hva er egentlig mest hygienisk? Vi har sett litt på hygienefordelene ved bruk av papir.

Tips fra emballasjeteamet: Øk effektiviteten med nye løsninger!

Ikke vær redd for å tenke nytt når du skal velge emballasjeløsninger. Med riktig tilpasset emballasje kan du øke effektiviteten samtidig som du sparer både materialkostnader og transportutgifter – i tillegg til at det er mer bærekraftig. 

Wittusen & Jensen bytter leverandør av transporttjenester

Fra og med 1. mai 2023 bytter vi leverandør av våre eksterne transporttjenester fra PostNord til Posten Bring.

Varsel om mulig forsinkelse i leveringen pga streik

Fra 20.4 er det varslet en opptrapping av streiken, og dette vil i så fall berøre vår hovedtransportør PostNord. Vi ber om forståelse for at dette kan medføre enkelte forsinkelser.

Tips fra kontorteamet: Samle innkjøpene!

Samler du innkjøpene når du først skal bestille får du færre fakturaer og færre leveranser. Det er mer bærekraftig, både for bedriften og for miljøet.

Tips fra profilteamet: Tenk målgruppe og budskap!

Våre rådgivere innen profileringsartikler og firmagaver jobber for at produktene vi tilbyr skal være noe mottakeren har bruk for, samtidig som de harmonerer med avsenderens budskap og miljøprofil.

Tips fra renholdsteamet: Det billigste er ikke alltid det beste

Lang erfaring, et bredt sortiment, høy kompetanse og høy servicegrad kjennetegner vårt team av spesialister innen renhold og hygiene.

Lysrør med kvikksølv blir forbudt

EU har vedtatt forbud mot lyskilder som inneholder kvikksølv. Mange av disse lyskildene er blant de vanligste lysrørene og sparelampene vi har både hjemme og på arbeidsplassen. Hva betyr det for deg som fortsatt har lamper med tradisjonelle lysrør?

Varsel om ekstraordinær og forventet midlertidig prisøkning grunnet økte kostnader i verdikjeden

Som kjent står Europa i en situasjon som fører til energipriser vi aldri har sett før. Situasjonen er dramatisk og medfører en sterk kostnadsvekst både i private husholdninger og i industrien.

Johs Olsen kjøper Wittusen & Jensens grossistvirksomhet

Johs Olsen gjennom Johs Olsen Handel AS kjøper 100% av aksjene i WJ Business Partner. Med denne transaksjonen tar Johs Olsen Handel et offensivt grep for å styrke sin tilstedeværelse i det sentrale østlandsområdet, og vil få en omsetning på godt over en milliard kroner. Dette gjør selskapet til markedets største norskeide grossist. Transaksjonen må godkjennes av konkurransemyndighetene.

Stiftelsen Petter Uteligger deler ut påskeegg

Vi har tidligere samarbeidet med Stiftelsen Petter Uteligger og var derfor ikke vonde å be da de lurte på om vi ville være med å støtte deres prosjekt med å spre litt glede rundt om i landet før påske.

Varsel om mulige forsinkelser og prisøkninger

Krigen i Ukraina har gitt en akutt situasjon hvor energiprisene øker dramatisk, hvor produsenter allerede melder om råvaremangel og hvor prisene i de ulike markeder og sektorer stiger raskt.

10 tips til god førjulsstemning på jobb

Adventstiden kan være en hektisk periode for mange, med alle gjøremål og julebord som skal rekkes over før jul. Da kan du sørge for at de ansatte ser på jobben som et hyggelig fristed fra alt julestresset på privaten.

Viktig informasjon om firmajulegaver 2021

På grunn av koronapandemien kan vi oppleve varemangel og høyere priser frem mot jul. I år er det derfor viktigere enn noensinne å være tidlig ute med bestillingen av julegaver.

5 tips til koronavennlige kontorlokaler

God håndhygiene og riktig renhold er uhyre viktig for å sikre koronavennlige kontorlokaler. Men enkelte berøringspunkter er lette å glemme og såpevann gir best effekt med desinfiserende spray etterpå. Vi deler våre beste tips til å holde kontorlokalene trygge – korona eller ikke.

Forbud mot engangsplast

Regjeringen vil forby bruk av plast i enkelte typer engangsprodukter. Hensikten er å få ned plastforsøplingen og utnytte ressursene bedre. 3. juli blir det forbudt med engangsartikler av plast.

Hjemmekontor – den nye normalen

Arbeidsmarkedet gjennomgikk en stor endring i 2020 på grunn av covid-19. Før pandemien ble det nærmest sett på som en gode at noen firmaer tilbød sine ansatte en fleksibel arbeidshverdag, med mulighet til av å jobbe hjemmefra av og til. Nå er det blitt den nye normalen for de fleste bedrifter.

Wittusen & Jensen kåret til «Årets leverandør 2020» av Tradebroker

Prisen for «Årets leverandør» blant Tradebrokers leverandører i 2020 ble i år delt ut for niende gang, og Wittusen & Jensen stakk av med den gjeve tittelen.

Hva innebærer GDPR for din bedrift?

I 2018 fikk vi en ny personopplysningslov. Loven består av nasjonale regler og EUs personvernforordning, også kalt GDPR (General Data Protection Regulation). Forordningen er et sett regler som gjelder for alle EU-/EØS-land.

Plast er ikke bare plast

Hver plasttype i plastfamilien har en rekke unike egenskaper. Utforsk ulikhetene og fordelene ved forskjellige typer plast og alternative materialer, og finn ut hva du bør være klar over når du deltar i plastdebatten.

Gavekort er den perfekte firmajulegaven til alle ansatte

Har dine ansatte forskjellige interesser og stil? Eller har du bare vanskelig for å velge mellom de mange alternativene som er på markedet av firmajulegaver? Da kan et gavekort være den rette løsningen for deg og din bedrift.

Slik lager du god kaffe

Hvor skuffet blir du ikke hvis den etterlengtede kaffepausen forringes av sur eller dårlig kaffe? Kaffe er nemlig ikke bare kaffe. For å få det beste resultatet i kaffekoppen er det noen elementære grunnprinsipper du bør ta hensyn til. 

Hvordan lage engasjerende innhold til e-læring

E-læring er en effektiv metode for å tilegne seg ny kunnskap, og med dagens koronasituajon er nettbaserte kurs mer aktuelle enn noensinne. 

Slik er reglene for skattefrie firmagaver

Er du i tvil om når en gave er skattefri eller ikke? Her får du en kjapp gjennomgang av grenseverdiene som finnes for firmagaver til ulike anledninger.

Er du bevisst på hva slags kaffe du velger?

Det drikkes 2,5 milliarder kopper kaffe daglig verden over, og nordmenn er blant de som drikker mest. Av råvarer er det bare olje som omsettes for høyere verdier. Men hvor mye vet du egentlig om ulike kaffebønner, kaffeblandinger, hvor kaffen kommer fra og hva de ulike merkeordningene betyr?

Nyttig informasjon om munnbind og masker

Det finnes ulike former for munnbind og masker på markedet. Vet du egentlig forskjellen på medisinske munnbind, tøymunnbind og åndedrettsvern?

Vi klimakompenserer

Vi klimakompenserer og har mottatt CEMAsys’ Klimasertifikat™ som et bevis på kjøp av klimakvoter for frivillig kompensasjon for egne klimagassutslipp.

Smitteverntiltak på arbeidsplassen

Koronasituasjonen er for tiden under kontroll, og etter flere ukers nedstenging av samfunnet åpnes gradvis Norge opp igjen. Det betyr at mange er tilbake på jobb, men hvordan sikrer vi arbeidsplassen mot eventuell smittespredning? Vi har samlet noen tips til hvordan du best mulig kan beskytte både ansatte og kunder i tiden fremover.

Slik jobber du effektivt på hjemmekontoret

På hjemmekontoret er det lett å bli distrahert, å miste fokus på arbeidsoppgavene og skli ut av av de faste rutinene. Men klarer du å skape deg gode arbeidsforhold, med like gode rutiner, kan du jobbe minst like effektivt hjemmefra. Vi har flere tips til et godt fungerende hjemmekontor.

Våre tiltak i forbindelse med koronaviruset

I tråd med myndighetenes råd og vår felles dugnad, har vi i Wittusen & Jensen desentralisert oss for å hindre spredning av koronaviruset. Vi bemanner nå de fleste av våre tjenester fra hjemmekontor.

Bærekraftig forretningspraksis med etisk handel

Som medlem i Etisk ­handel Norge jobber Wittusen & Jensen med forbedringer, gjennom aktsomhetsvurderinger og ved at vi setter krav til våre leverandører.

Skjermpublisering – hva er det?

Skjermpublisering brukes for å formidle informasjon, promotere kampanjer og å tiltrekke seg publikum. Men hva er skjermpublisering, eller digital signage, og hvordan fungerer det i praksis?

Hodetelefoner på kontoret gir tydelige helsefordeler

På mange arbeidsplasser er hodetelefoner nødvendig for å bevare trivsel og helse. At de ansatte har hodetelefoner tilgjengelig gir gunstige fordeler.

Hvordan unngå belastningsskader på arbeidsplassen

Arbeidsrelaterte belastningsskader på muskler og skjelett er den største årsaken til sykmeldinger og fravær i arbeidslivet. Belastningsskader kan oppleves i alle yrker, på ulike måter basert på arbeidet som blir utført. Med riktige ergonomiske produkter og hjelpemidler kan du forebygge og hindre belastningsskader.

Legg merke til hva du har på deg

Har du tenkt over hvor mange tekstiler du omgir deg med i hverdagen? De fleste av oss har langt flere klær i klesskapet enn vi faktisk bruker til daglig. Men vet du egentlig hvor alle klærne dine kommer fra?

Hvorfor riktig belysning på arbeidsplassen
er viktig for dine ansatte

Belysningen på arbeidsplassen er mye viktigere enn man kanskje skulle tro. Lysets kvalitet og styrke påvirker både arbeidsmiljø, arbeidsytelse og velvære.

Emballasjetips: Tenk nytt!

Vi i markedsavdelingen tok en prat med emballasjeteamet vårt for å skjønne litt mer av deres jobbhverdag – og ikke minst høre om hvorfor så mange velger akkurat oss når de skal ha emballasje.

HYPERVSN™ – skap oppmerksomhet

HYPERVSN™ er en innovativ og banebrytende teknologi som lar deg lage 3D-hologrammer for å skape oppmerksomhet og promotering av ditt merke, produkt eller tjeneste. I motsetning til tradisjonelle plakater eller boards, fanger et 3D-hologram garantert din oppmerksomhet.

Trender for digitale skjermflater i 2019

I løpet av de siste årene har digitale skjermflater blitt varmt tatt imot av detaljhandelen. De er enkle å oppdatere, kostnadseffektive, mer engasjerende og nyttige for publikum. Med andre ord er digitale signage en verdifull markedsføringsplattform.

Spar miljøet uten at det går ut over printkvaliteten

Resirkuler de brukte skriverkassettene dine. Det er gratis, enkelt og ansvarsbevisst.

6 tips for å lykkes med din messe

Å delta på messe krever tid og arbeid. Her får du seks gode råd for planlegging av din neste messestand.

Kom i gang med bestilling av firmajulegaver

Har du lyst til å gi ansatte, kunder og samarbeidspartnere en fin julegave, bør du begynne planleggingen tidlig. Grundig forarbeid sikrer at du får valgt de rette gavene, og at de kommer frem i tide.

Dekorer, naviger og innred
med foliering

Har du ansvar for bedriften innredning eller skal dere bytte kontor? Foliering er et allsidig verktøy som kan anvendes på alt fra dører og vegger, glass- og metalloverflater.

Slik skaper du
en effektiv visuell profil

Å skape en gjennomført visuell profil krever tid og ettertenksomhet, men det er verdt bryet. Denne artikkelen gir deg en rekke gode råd som kan hjelpe deg med å skape en effektiv visuell profil.

Derfor er firmagaver viktige

Å gi gaver på vegne av bedriften kan være en utrolig lønnsom aktivitet – men hvorfor er firmagaver egentlig så effektive?

Bruk kontorinnredning
for å motivere dine ansatte

De fleste kontorer er utstyrt med standard inventar som er lite inspirerende og valgt ut i fra funksjonalitet. Men det kan være lurt å tenke mer kreativt når du innreder kontorlandskapet ditt.