Blogg

Emballasjetips: Tenk nytt!

Vi i markedsavdelingen tok en prat med emballasjeteamet vårt for å skjønne litt mer av deres jobbhverdag – og ikke minst høre om hvorfor så mange velger akkurat oss når de skal ha emballasje.

HYPERVSN™ – skap oppmerksomhet

HYPERVSN™ er en innovativ og banebrytende teknologi som lar deg lage 3D-hologrammer for å skape oppmerksomhet og promotering av ditt merke, produkt eller tjeneste. I motsetning til tradisjonelle plakater eller boards, fanger et 3D-hologram garantert din oppmerksomhet.

Trender for digitale skjermflater i 2019

I løpet av de siste årene har digitale skjermflater blitt varmt tatt imot av detaljhandelen. De er enkle å oppdatere, kostnadseffektive, mer engasjerende og nyttige for publikum. Med andre ord er digitale signage en verdifull markedsføringsplattform.

Spar miljøet uten at det går ut over printkvaliteten

Resirkuler de brukte skriverkassettene dine. Det er gratis, enkelt og ansvarsbevisst.

6 tips for å lykkes med din messe

Å delta på messe krever tid og arbeid. Her får du seks gode råd for planlegging av din neste messestand.

Gavekort er den perfekte firmajulegaven til alle ansatte

Har dine ansatte forskjellige interesser og stil? Eller har du bare vanskelig for å velge mellom de mange alternativene som er på markedet av firmajulegaver? Da kan et gavekort være den rette løsningen for deg og din bedrift.

Kom i gang med bestilling av firmajulegaver

Har du lyst til å gi ansatte, kunder og samarbeidspartnere en fin julegave, bør du begynne planleggingen allerede nå. Grundig forarbeid sikrer at du får valgt de rette gavene, og at de kommer frem i tide.

Slik er reglene for
skattefrie firmagaver

Er du i tvil om når en gave er skattefri eller ikke? Her får du en kjapp gjennomgang av grenseverdiene som finnes for firmagaver til ulike anledninger.

Dekorer, naviger og innred
med foliering

Har du ansvar for bedriften innredning eller skal dere bytte kontor? Foliering er et allsidig verktøy som kan anvendes på alt fra dører og vegger, glass- og metalloverflater.

Slik skaper du
en effektiv visuell profil

Å skape en gjennomført visuell profil krever tid og ettertenksomhet, men det er verdt bryet. Denne artikkelen gir deg en rekke gode råd som kan hjelpe deg med å skape en effektiv visuell profil.