Blogg

Nyttig informasjon om munnbind og masker

I skrivende stund anbefaler regjeringen bruk av munnbind på kollektivreiser i Oslo, og til og fra Oslo, når det ikke er mulig å holde én meter avstand. Det finnes ulike former for munnbind og masker på markedet. Vet du egentlig forskjellen på medisinske munnbind, tøymunnbind og åndedrettsvern?

Vi er klimanøytrale

Wittusen & Jensen er klimanøytrale, og har mottatt CEMAsys’ Klimasertifikat™ som et bevis på kjøp av klimakvoter for frivillig kompensasjon for egne klimagassutslipp.

Smitteverntiltak på arbeidsplassen

Koronasituasjonen er for tiden under kontroll, og etter flere ukers nedstenging av samfunnet åpnes gradvis Norge opp igjen. Det betyr at mange er tilbake på jobb, men hvordan sikrer vi arbeidsplassen mot eventuell smittespredning? Vi har samlet noen tips til hvordan du best mulig kan beskytte både ansatte og kunder i tiden fremover.

Slik jobber du effektivt på hjemmekontoret

På hjemmekontoret er det lett å bli distrahert, å miste fokus på arbeidsoppgavene og skli ut av av de faste rutinene. Men klarer du å skape deg gode arbeidsforhold, med like gode rutiner, kan du jobbe minst like effektivt hjemmefra. Vi har flere tips til et godt fungerende hjemmekontor.

Våre tiltak i forbindelse med koronaviruset

I tråd med myndighetenes råd og vår felles dugnad, har vi i Wittusen & Jensen desentralisert oss for å hindre spredning av koronaviruset. Vi bemanner nå de fleste av våre tjenester fra hjemmekontor.

Bærekraftig forretningspraksis med etisk handel

Som medlem i Etisk ­handel Norge jobber Wittusen & Jensen med forbedringer, gjennom aktsomhetsvurderinger og at vi setter krav til våre leverandører.

Skjermpublisering – hva er det?

Skjermpublisering brukes for å formidle informasjon, promotere kampanjer og å tiltrekke seg publikum. Men hva er skjermpublisering, eller digital signage, og hvordan fungerer det i praksis?

Hodetelefoner på kontoret gir tydelige helsefordeler

På mange arbeidsplasser er hodetelefoner nødvendig for å bevare trivsel og helse. At de ansatte har hodetelefoner tilgjengelig gir gunstige fordeler.

Hvordan unngå belastningsskader på arbeidsplassen

Arbeidsrelaterte belastningsskader på muskler og skjelett er den største årsaken til sykemeldinger og fravær i arbeidslivet. Belastningsskader kan oppleves i alle yrker, på ulike måter basert på arbeidet som blir utført. Med riktige ergonomiske produkter og hjelpemidler kan du forbygge og hindre belastningsskader.

Legg merke til hva du har på deg

Har du tenkt over hvor mange tekstiler du omgir deg med i hverdagen? De fleste av oss har langt flere klær i klesskapet enn vi faktisk bruker til daglig. Men vet du egentlig hvor alle klærne dine kommer fra?

Hvorfor riktig belysning på arbeidsplassen
er viktig for dine ansatte

Belysningen på arbeidsplassen er mye viktigere enn man kanskje skulle tro. Lysets kvalitet og styrke påvirker både arbeidsmiljø, arbeidsytelse og velvære.

Emballasjetips: Tenk nytt!

Vi i markedsavdelingen tok en prat med emballasjeteamet vårt for å skjønne litt mer av deres jobbhverdag – og ikke minst høre om hvorfor så mange velger akkurat oss når de skal ha emballasje.

HYPERVSN™ – skap oppmerksomhet

HYPERVSN™ er en innovativ og banebrytende teknologi som lar deg lage 3D-hologrammer for å skape oppmerksomhet og promotering av ditt merke, produkt eller tjeneste. I motsetning til tradisjonelle plakater eller boards, fanger et 3D-hologram garantert din oppmerksomhet.

Trender for digitale skjermflater i 2019

I løpet av de siste årene har digitale skjermflater blitt varmt tatt imot av detaljhandelen. De er enkle å oppdatere, kostnadseffektive, mer engasjerende og nyttige for publikum. Med andre ord er digitale signage en verdifull markedsføringsplattform.

Spar miljøet uten at det går ut over printkvaliteten

Resirkuler de brukte skriverkassettene dine. Det er gratis, enkelt og ansvarsbevisst.

6 tips for å lykkes med din messe

Å delta på messe krever tid og arbeid. Her får du seks gode råd for planlegging av din neste messestand.

Gavekort er den perfekte firmajulegaven til alle ansatte

Har dine ansatte forskjellige interesser og stil? Eller har du bare vanskelig for å velge mellom de mange alternativene som er på markedet av firmajulegaver? Da kan et gavekort være den rette løsningen for deg og din bedrift.

Kom i gang med bestilling av firmajulegaver

Har du lyst til å gi ansatte, kunder og samarbeidspartnere en fin julegave, bør du begynne planleggingen allerede nå. Grundig forarbeid sikrer at du får valgt de rette gavene, og at de kommer frem i tide.

Slik er reglene for
skattefrie firmagaver

Er du i tvil om når en gave er skattefri eller ikke? Her får du en kjapp gjennomgang av grenseverdiene som finnes for firmagaver til ulike anledninger.

Dekorer, naviger og innred
med foliering

Har du ansvar for bedriften innredning eller skal dere bytte kontor? Foliering er et allsidig verktøy som kan anvendes på alt fra dører og vegger, glass- og metalloverflater.

Slik skaper du
en effektiv visuell profil

Å skape en gjennomført visuell profil krever tid og ettertenksomhet, men det er verdt bryet. Denne artikkelen gir deg en rekke gode råd som kan hjelpe deg med å skape en effektiv visuell profil.

Derfor er firmagaver viktige

Å gi gaver på vegne av bedriften kan være en utrolig lønnsom aktivitet – men hvorfor er firmagaver egentlig så effektive?

Bruk kontorinnredning
for å motivere dine ansatte

De fleste kontorer er utstyrt med standard inventar som er lite inspirerende og valgt ut i fra funksjonalitet. Men det kan være lurt å tenke mer kreativt når du innreder kontorlandskapet ditt.