Amer Sport / Salomon:
Et innovativt messekonsept

Oppgave:

Med inspirasjon i skisser fra en messestand på 650 kvm utviklet for Salomon i Tyskland, fikk vi i oppgave å utarbeide et messekonsept for Salomon i Norge, tilpasset norske forhold, med en størrelse på 85 kvm. Amer Sport benyttet tidligere en åpen stand hvor kundekontakten stort sett foregikk i åpent landskap med utstrakt bruk av møtebord og innleide moduler.

Løsning:

Vi utfordret kunden i forhold til å rydde opp i antall produkter på stand, i form av å legge innhold over på digitale enheter. Samtidig lukket vi standen for å ta med de besøkende på en reise i Salomons univers. I og med at standplassen hadde en beskjeden størrelse valgte vi å utnytte høyden – 5,5 meter høye 3 lags modulbaserte vegger dannet rammen, og store lyssatte flater sørget for rett eksponering av de ulike produktkategoriene. Skjermer med tilpasset innhold sørget for nødvendig oppmerksomhet i front. Videre fremhevet vi enkelte produkter mot digitale flater ved hjelp av beacons teknologi. Vi leverte også relevante profileringsprodukter som vannflasker og kaffekopper. Vi designet, tegnet, 3D-visualiserte, produserte og konstruerte standen samt sørget for at Salomons representanter kom til nøkkelferdig produkt.

Resultater:

Standen opplevdes annerledes og inspirerende for de besøkende og ga Salomon et løft som varemerke mot sportsbransjens innkjøpere.

Vil du vite mer om oppdraget vi gjorde for Amer Sport?

Kontakt vår konsulent Bård Stordahl (bs@wj.no, tlf. +47 465 09 731)

Våre referanser

Vinterbro Senter: Sommerkonkurranse og stoppeffekt

Ved hjelp av folie på gulv og en en stor sommerlig stoppeffekt hjelper vi Vinterbro Senter med å skape liv på senteret i sommer.
Les mer

BOOST: Messestand

BOOST er en årlig messe i regi av Wittusen & Jensen, hvor målet er å samle både kunder og samarbeidspartnere for å hente ny inspirasjon.
Les mer

Avinor: Ballongdekorasjoner på Oslo Lufthavn

Oslo lufthavn fylte 20 år 8. oktober 2018. I den anledning ønsket de å pynte terminalen med jubileumsballonger. 
Les mer

TOOLS: Messestand
Vei og Anlegg 2018

TOOLS ønsket nytt design på sin messestand under Vei og Anlegg 2018, som ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta.
Les mer

Norges Handikapforbund: Landsmøtet 2017

Vi fikk i oppgave av Norges Handikapforbund (NHF) å lage et kommunikasjonskonsept for landsmøtet 2017.
Les mer

Maskinentreprenørenes Forbund: Arctic Entrepreneur

Arctic Entrepreneur er en stor, felles møteplass for maskinentreprenørenes bransje. Vi hadde ansvaret for invitasjon, påmelding og fakturering for alle deltakere, i tillegg til ny visuell profil.
Les mer