Avinor: Ballongdekorasjoner på Oslo Lufthavn

Oslo lufthavn fylte 20 år 8. oktober 2018. I den anledning ønsket de å pynte terminalen med jubileumsballonger. Sammen med vår samarbeidspartner Youballong var vi på befaring på flyplassen for å komme med våre anbefalinger basert på holdbarhet, plassering og blikkfang. Vi leverte ballonger med og uten logotrykk, samt 2 meter høye ballongsøyler med 20-tall på toppen. Dekorasjonen var godt synlig på flyplassen mens dagen ble feiret med utdeling av cookies til de reisende, underholdning for de minste, konserter i terminalen og gode tilbud hos butikkene og spisestedene.

Casefoto: Kari Støen, Youballong

Vil du vite mer om oppdraget? Ta kontakt med en av våre konsulenter.

Våre referanser

Vinterbro Senter: Sommerkonkurranse og stoppeffekt

Ved hjelp av folie på gulv og en en stor sommerlig stoppeffekt hjelper vi Vinterbro Senter med å skape liv på senteret i sommer.
Les mer

BOOST: Messestand

BOOST er en årlig messe i regi av Wittusen & Jensen, hvor målet er å samle både kunder og samarbeidspartnere for å hente ny inspirasjon.
Les mer

TOOLS: Messestand
Vei og Anlegg 2018

TOOLS ønsket nytt design på sin messestand under Vei og Anlegg 2018, som ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta.
Les mer

Norges Handikapforbund: Landsmøtet 2017

Vi fikk i oppgave av Norges Handikapforbund (NHF) å lage et kommunikasjonskonsept for landsmøtet 2017.
Les mer

Maskinentreprenørenes Forbund: Arctic Entrepreneur

Arctic Entrepreneur er en stor, felles møteplass for maskinentreprenørenes bransje. Vi hadde ansvaret for invitasjon, påmelding og fakturering for alle deltakere, i tillegg til ny visuell profil.
Les mer

Amer Sport / Salomon: Et innovativt messekonsept

Messekonsept for Salomon i Norge, tilpasset norske forhold.
Les mer