Bane Nor på
Transport & Logistikk

Under Transport og Logistikk 2019, på Norges varemesse, hadde Bane Nor en 140m² stor messestand. Vi designet, produserte og monterte en nøkkelferdig løsning innenfor et gitt budsjett.

Bane Nor messestand

Oppgaven:

Hovedtemaet for standen var «transport på jernbane», og messestanden skulle i tillegg ha plass for CargoNet, Jernbanedirektoratet, Hectorrail og Green Cargo. Delene i messestanden måtte være mulig å gjenbruke på både større og mindre standplasser i fremtiden. I tillegg ønsket kunden flere digitale flater og implementering av frittstående touchpanel mot disse.

Wittusen & Jensen har vært fleksible og løsningsorientert gjennom hele leveransen og vi er veldig fornøyd med stand konseptet..
– Vibeke Kilen, Bane Nor –

Bane Nor messestand

Slik løste vi messestand til Bane Nor

Når vi startet jobben med å finne frem til et standkonsept, var det naturlig å se på Bane Nor sitt nye showrom i Bjørvika. Dette ble utgangspunktet og inspirasjon for designkonseptet tilpasset messeformatet. Neste steg var å 3d visualisere standen slik at kunden kunne gjøre seg kjent med standen.

Vi delte opp messestanden i ulike soner ved bruk av tepper i ulike teksturer som betong og gress, lagt i buer på gulvet. For å skjerme av sonene benyttet vi buede vegger. Vi satte også opp store frittstående vegger som inneholdt monitorer og statiske flater med budskap. I taket ble det hengt opp store takringer for å gi god eksponering av de ulike selskapenes logoer, samt ta opp fargene benyttet på resten av messestanden. Bruk av ulike tepper og soner sørget for en naturlig gjennomstrømning av besøkende på standen.

Giveaways på Bane Nor messestand
Giveaways på Bane Nor messestand

Myke skummøbler sørget for god sittecomfort. Profilerte vannflasker i kjøler og drops med logo, økologiske bærenett og refleksbånd ble benyttet som giveaways.

Bane Nor messestand

Casefoto: Tonje Gulbæk Barstad

Vil du vite mer om oppdraget? Ta kontakt med Bård Stordahl, Account Manager (bs@wj.no, tlf. +47 465 09 731)

Vi leverer alt av messeutstyr og markedsmateriell til messer, kurs og konferanser. Vi tilbyr innovative produkter som er bygget for enkel rigging og nedrigging. I tillegg til skreddersydde løsninger tilbyr vi også ulike messepakker som er satt sammen for å gjøre planleggingen enda enklere for deg. Les mer om hva vi tilbyr

6 TIPS FOR Å LYKKES MED DIN MESSE

Å delta på messe krever tid og arbeid. Her får du seks gode råd for planlegging av din neste messestand.

Våre referanser

Røde Kors: Infografikk og animasjoner om blodgivning

Animasjon kan være et effektivt virkemiddel for å forklare komplekse prosesser. Når slike prosesser skal vises i sosiale medier er forenkling av budskap og bruk av bevegelse nærmest en nødvendighet.
Les mer

BOOST: Messestand

BOOST er en årlig messe i regi av Wittusen & Jensen, hvor målet er å samle både kunder og samarbeidspartnere for å hente ny inspirasjon.
Les mer

Maze: Lansering av nytt produkt

I forbindelse med utviklingen av kaffemerket Maze har vi stått for alt fra navneidé og logodesign til pakningsdesign og markedsføring.
Les mer

Bien Sparebank: Dekorering av «bank på døra» bilen

Vi har hjulpet Bien Sparebanken med utforming og foliering av bilen «Bank på døra», en el-bil som rådgiverne bruker til å reise ut for å møte kunder.
Les mer

TOOLS: Messestand
Vei og Anlegg 2018

TOOLS ønsket nytt design på sin messestand under Vei og Anlegg 2018, som ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta.
Les mer

Norges Handikapforbund: Landsmøtet 2017

Vi fikk i oppgave av Norges Handikapforbund (NHF) å lage et kommunikasjonskonsept for landsmøtet 2017.
Les mer

Norges Handikapforbund: Utsmykking av lokaler

I samarbeid med Universell Utforming AS fikk vi i oppdrag å utsmykke Handikapforbundets lokaler. Resultatet ble flere bilder i aluminium, heldekkende folie, og tapet på vegg, samt oppsett til plakater og eksponeringsmateriell i vindu.
Les mer

Stena Line: Dekor til barnehjørnet på terminalen

For å skape en lun atmosfære ble det valgt bannerbow for å skape en følelse av rom, i tillegg ble det produsert saccosekker i samme design som resten av konseptet, som gikk igjen på alle flater i lekesonen.
Les mer

Watoto Skandinavia: Med hjertet i Afrika

Watotos barnekor er på verdensturné hvert år. Vi fikk i oppgave å hjelpe Watoto med profilartikler til Skandinavia.
Les mer

Maskinentreprenørenes Forbund: Arctic Entrepreneur

Arctic Entrepreneur er en stor, felles møteplass for maskinentreprenørenes bransje. Vi hadde ansvaret for invitasjon, påmelding og fakturering for alle deltakere, i tillegg til ny visuell profil.
Les mer