Relacom:
Innbydende kontorlokaler

Oppgave:

Da Relacom skulle flytte inn i nye, lyse lokaler ønsket de å gi karakter og gjenkjenning til ulike rom og soner. Lokalene består av mange vinduer og glassvegger, lange korridorer med hhv møtelokaler, sosial sone og stillerom inn mot kjernen, og kontorer og testlab ut mot yttervegger. Det var viktig å ikke stenge lyset ute, og ulike funksjoner hadde ulike behov for hel og delvis tildekking. Det var også et stor ønske med tydelig identifisering av møterom.

Løsning:

Vi videreutviklet den visuelle profilen slik at den kunne fungere på store veggflater, ved å forenkle en detaljrik ”slange” til en buktende og fleksibel strek, og legge til abstrakte fotografiske elementer. Vi valgte også ut noen klare farger til møterommene, og fant relevante og litt humoristiske sitater til bruk enkelte steder.

Møterommene fikk hvert sitt navn og ble malt i hver sin farge på kortveggene, og fikk folie med dekor i tilhørende fargeskala på glassveggene ut mot korridoren. Det er dermed lett å få øye på rett møterom, og det er lett å skille dem fra hverandre.

De lengste veggene i lokalet hadde lys grå maling, og har fått litt mer liv ved bruk av folie med den buktende, enkle streken, supplert av sitater.

Kontorene og testlabben har folie i sort-hvitt, slik at helhetsinntrykket holdes rolig.

Med ulikt behov for inn- og utsyn, ble det brukt en kombinasjon av semitransparent folie (kontorer og møterom) og tett folie (testlab).

Resultater:

Lokalene er fremdeles lyse ved hjelp av semitransparent folie, og nøytrale farger gjør at lokalene virker rolige. Fargene på hvert møterom skaper energi og karakter. Sitatene kan bringe fram gode tanker og smil, og gjenkjenningen til virksomhetens visuelle identitet er godt ivaretatt.

Vil du vite mer om oppdraget vi gjorde for Relacom? Kontakt vår konsulent Pål Kristiansen (pk@wj.no, tlf. +47 465 09 764)

Våre referanser

TOOLS: Messestand
Vei og Anlegg 2018

TOOLS ønsket nytt design på sin messestand under Vei og Anlegg 2018, som ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta.
Les mer

Norges Handikapforbund: Landsmøtet 2017

Vi fikk i oppgave av Norges Handikapforbund (NHF) å lage et kommunikasjonskonsept for landsmøtet 2017.
Les mer

Norges Handikapforbund: Utsmykking av lokaler

I samarbeid med Universell Utforming AS fikk vi i oppdrag å utsmykke Handikapforbundets lokaler. Resultatet ble flere bilder i aluminium, heldekkende folie, og tapet på vegg, samt oppsett til plakater og eksponeringsmateriell i vindu.
Les mer

Stena Line: Dekor til barnehjørne på terminalen

For å skape en lun atmosfære ble det valgt bannerbow for å skape en følelse av rom, i tillegg ble det produsert saccosekker i samme design som resten av konseptet, som gikk igjen på alle flater i lekesonen.
Les mer

Høyskolen Diakonova: Suksess med tydelig identitetsdesign

Høyskolen Diakonova ønsket å bli mer synlig for potensielle studenter og oppnå høyere troverdighet som studiested. I tillegg ville de kommunisere det unike ved høyskolen.
Les mer

Watoto Skandinavia: Med hjertet i Afrika

Watotos barnekor er på verdensturné hvert år. Vi fikk i oppgave å hjelpe Watoto med profilartikler til Skandinavia.
Les mer

Maskinentreprenørenes Forbund: Arctic Entrepreneur

Arctic Entrepreneur er en stor, felles møteplass for maskinentreprenørenes bransje. Vi hadde ansvaret for invitasjon, påmelding og fakturering for alle deltakere, i tillegg til ny visuell profil.
Les mer

Ringnes: Med øl i tankene

Vår oppgave var å skape engasjement og interesse for egenopplæring blant de ansatte, slik at alle fikk et bedre utgangspunkt for å selge riktig produkt til riktig kunde.
Les mer

Moelven: Firmagave i kreativ drakt

Den klassiske Stanley-termosen i kreativ og personlig gaveeske.
Les mer

Mattilsynet: Helhetlig dekor i nye lokaler

Dekor av Mattilsynets nye lokaler i Oslo. Materialer, møbler og fargepalett for lokalene var allerede definert, og dekor på glassvegger og malte vegger skulle skape en god helhet med dette. Møterom skulle merkes, og Mattilsynet identifiseres og glassveggenes lette, åpne følelse skulle bevares.
Les mer