Sweco: Bærekraft i gaveform

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Dette gjør de ved å tilby tjenester av høy kvalitet innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag. Sweco har 1.300 ansatte i Norge, 14.500 ansatte i verden og omsetter totalt for 15,3 milliarder NOK.

Oppgave:

Vi fikk i oppdrag å hjelpe Sweco med å designe en kokebok som skulle være årets julegave til alle ansatte. Kokeboken skulle bli et samarbeid mellom Swecos ansatte og matskribent Andreas Viestad.

Sweco kokebok oppslått på et bord. Gaveeske med bok ligger delvis over et oppslag i boka.

Løsning:

Det ble et tett samarbeid mellom oss og kunden for å få til et optimalt produkt. Sluttproduktet ble en komplett julegave bestående av den skreddersydde kokeboken (designet ut fra kundens egen designmanual), i tillegg til medfølgende skjærefjøl og kniv. Pakningsdesignet fikk også et tydelig Sweco-preg.

Resultater:

Julegaven ble distribuert til alle Sweco-kontorene i Norge, og ble senere trykket i nytt opplag. Boken ble også benyttet som gave til kunder og til rekrutteringskampanjer på høyskolene de rekrutterer nye ansatte fra.

Våre referanser

TOOLS: Messestand
Vei og Anlegg 2018

TOOLS ønsket nytt design på sin messestand under Vei og Anlegg 2018, som ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta.
Les mer

Norges Handikapforbund: Landsmøtet 2017

Vi fikk i oppgave av Norges Handikapforbund (NHF) å lage et kommunikasjonskonsept for landsmøtet 2017.
Les mer

Norges Handikapforbund: Utsmykking av lokaler

I samarbeid med Universell Utforming AS fikk vi i oppdrag å utsmykke Handikapforbundets lokaler. Resultatet ble flere bilder i aluminium, heldekkende folie, og tapet på vegg, samt oppsett til plakater og eksponeringsmateriell i vindu.
Les mer

Stena Line: Dekor til barnehjørne på terminalen

For å skape en lun atmosfære ble det valgt bannerbow for å skape en følelse av rom, i tillegg ble det produsert saccosekker i samme design som resten av konseptet, som gikk igjen på alle flater i lekesonen.
Les mer

Høyskolen Diakonova: Suksess med tydelig identitetsdesign

Høyskolen Diakonova ønsket å bli mer synlig for potensielle studenter og oppnå høyere troverdighet som studiested. I tillegg ville de kommunisere det unike ved høyskolen.
Les mer

Watoto Skandinavia: Med hjertet i Afrika

Watotos barnekor er på verdensturné hvert år. Vi fikk i oppgave å hjelpe Watoto med profilartikler til Skandinavia.
Les mer

Maskinentreprenørenes Forbund: Arctic Entrepreneur

Arctic Entrepreneur er en stor, felles møteplass for maskinentreprenørenes bransje. Vi hadde ansvaret for invitasjon, påmelding og fakturering for alle deltakere, i tillegg til ny visuell profil.
Les mer

Ringnes: Med øl i tankene

Vår oppgave var å skape engasjement og interesse for egenopplæring blant de ansatte, slik at alle fikk et bedre utgangspunkt for å selge riktig produkt til riktig kunde.
Les mer

Moelven: Firmagave i kreativ drakt

Den klassiske Stanley-termosen i kreativ og personlig gaveeske.
Les mer

Relacom: Innbydende kontorlokaler

Da Relacom skulle flytte inn i nye, lyse lokaler ønsket de å gi karakter og gjenkjenning til ulike rom og soner.
Les mer