Sweco: Bærekraft i gaveform

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Dette gjør de ved å tilby tjenester av høy kvalitet innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag. Sweco har 1.300 ansatte i Norge, 14.500 ansatte i verden og omsetter totalt for 15,3 milliarder NOK.

Oppgave:

Vi fikk i oppdrag å hjelpe Sweco med å designe en kokebok som skulle være årets julegave til alle ansatte. Kokeboken skulle bli et samarbeid mellom Swecos ansatte og matskribent Andreas Viestad.

Sweco kokebok oppslått på et bord. Gaveeske med bok ligger delvis over et oppslag i boka.

Løsning:

Det ble et tett samarbeid mellom oss og kunden for å få til et optimalt produkt. Sluttproduktet ble en komplett julegave bestående av den skreddersydde kokeboken (designet ut fra kundens egen designmanual), i tillegg til medfølgende skjærefjøl og kniv. Pakningsdesignet fikk også et tydelig Sweco-preg.

Resultater:

Julegaven ble distribuert til alle Sweco-kontorene i Norge, og ble senere trykket i nytt opplag. Boken ble også benyttet som gave til kunder og til rekrutteringskampanjer på høyskolene de rekrutterer nye ansatte fra.

Våre referanser

Eureca Engros: Skyggetavler

Eureca Engros ville strukturere sin arbeidsplass etter Lean 5S-prinsippene. Vi hjalp dem derfor med å lage flere skyggetavler til bruk på lageret og i varemottaket.
Les mer

Røde Kors: Infografikk og animasjoner om blodgivning

Animasjon kan være et effektivt virkemiddel for å forklare komplekse prosesser. Når slike prosesser skal vises i sosiale medier er forenkling av budskap og bruk av bevegelse nærmest en nødvendighet.
Les mer

BOOST: Messestand

BOOST er en årlig messe i regi av Wittusen & Jensen, hvor målet er å samle både kunder og samarbeidspartnere for å hente ny inspirasjon.
Les mer

Maze: Lansering av nytt produkt

I forbindelse med utviklingen av kaffemerket Maze har vi stått for alt fra navneidé og logodesign til pakningsdesign og markedsføring.
Les mer

Bien Sparebank: Dekorering av «bank på døra» bilen

Vi har hjulpet Bien Sparebanken med utforming og foliering av bilen «Bank på døra», en el-bil som rådgiverne bruker til å reise ut for å møte kunder.
Les mer

TOOLS: Messestand
Vei og Anlegg 2018

TOOLS ønsket nytt design på sin messestand under Vei og Anlegg 2018, som ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta.
Les mer

Norges Handikapforbund: Landsmøtet 2017

Vi fikk i oppgave av Norges Handikapforbund (NHF) å lage et kommunikasjonskonsept for landsmøtet 2017.
Les mer

Norges Handikapforbund: Utsmykking av lokaler

I samarbeid med Universell Utforming AS fikk vi i oppdrag å utsmykke Handikapforbundets lokaler. Resultatet ble flere bilder i aluminium, heldekkende folie, og tapet på vegg, samt oppsett til plakater og eksponeringsmateriell i vindu.
Les mer

Stena Line: Dekor til barnehjørnet på terminalen

For å skape en lun atmosfære ble det valgt bannerbow for å skape en følelse av rom, i tillegg ble det produsert saccosekker i samme design som resten av konseptet, som gikk igjen på alle flater i lekesonen.
Les mer

Watoto Skandinavia: Med hjertet i Afrika

Watotos barnekor er på verdensturné hvert år. Vi fikk i oppgave å hjelpe Watoto med profilartikler til Skandinavia.
Les mer