Vinerbro Senter: Sommer, sol og stoppeffekt

Ved hjelp av folie på gulv og en en stor sommerlig stoppeffekt hjelper vi Vinterbro Senter med å skape liv på senteret i sommer.

Sommer på Vinterbro senter - levert av Wittusen & Jensen

Vinterbro Senter er et kjøpesenter i Steen & Støm-kjeden. De ønsket å skape en sommerlig stoppeffekt på senteret som kunne knyttes til konkurranser. I samarbeid med kunden har vi utformet vi en 6 meter i diameter stor sandstrand av gulvfolie og oppå er det satt opp en en gigantisk solstol.

Vinterbro senter er allerede i gang med en Instagramkonkurranse der besøkende må dele bilde av seg selv i den store solstolen på #vinterbrobeach

Finn Sjødyr i sommer

Vi har også levert gulvfolie til sommerkonkurransen for de yngste besøkende. Her er det plassert ut gulvfolie med sjødyr utenfor ulike butikker rundt på senteret.

Gulvfolie av sjødyr, levert av Wittusen & Jensen

I tillegg til produkter til årets sommerkonkurranse, leverer vi også flere ulike produkter som seil, bannere og foliering rundt på senteret, både for Vinterbro senter og fler av butikkene.

Vil du vite mer om oppdraget?
Kontakt vår konsulent, Thomas Arnesen (tha@wj.no, tlf. +47 901 30 291)

Våre referanser

Bien Sparebank: Dekorering av «bank på døra» bilen

Vi har hjulpet Bien Sparebanken med utforming og foliering av bilen «Bank på døra», en el-bil som rådgiverne bruker til å reise ut for å møte kunder.
Les mer

Stena Line: Dekorering av barnekroken på Stena Saga

Stena Line skulle pusse opp barnekroken om bord på Stena Saga, og trengte hjelp til dekorering av området. Vi har stått for foliering av vegger og tak, og produksjon av sittepuffer.
Les mer

Stiftelsen Norsk Luftambulanse: Dekor av nye lokaler

På grunn av flytting fra Drøbak til Storgata i Oslo trengte Stiftelsen Norsk Luftambulanse hjelp med dekor av sine nye lokaler, hvor vi var ansvarlige for all innvendig utsmykning.
Les mer

Norges Handikapforbund: Utsmykking av lokaler

I samarbeid med Universell Utforming AS fikk vi i oppdrag å utsmykke Handikapforbundets lokaler. Resultatet ble flere bilder i aluminium, heldekkende folie, og tapet på vegg, samt oppsett til plakater og eksponeringsmateriell i vindu.
Les mer

Relacom: Innbydende kontorlokaler

Da Relacom skulle flytte inn i nye, lyse lokaler ønsket de å gi karakter og gjenkjenning til ulike rom og soner.
Les mer

Mattilsynet: Helhetlig dekor i nye lokaler

Dekor av Mattilsynets nye lokaler i Oslo. Materialer, møbler og fargepalett for lokalene var allerede definert, og dekor på glassvegger og malte vegger skulle skape en god helhet med dette. Møterom skulle merkes, og Mattilsynet identifiseres og glassveggenes lette, åpne følelse skulle bevares.
Les mer

BFO: Delikate kontorlokaler

Da BFO pusset opp lokalene sine, ønsket de å dekorere glassvegger med elementer fra den visuelle profilen.
Les mer