Vi ses på Scanpack 2022

I oktober 2022 deltar Wittusen & Jensen på den nordiske emballasjemessen Scanpack i Göteborg. Vi tilbyr alle våre kunder gratis inngang til messen.

Scanpack er en internasjonal plattform som retter seg mot alle som leverer eller bruker emballasjeløsninger. Messen er for deg som er involvert i pakkekjeden, fra konsept og design til produksjon og logistikk. Her får du tilgang på førsteklasses emballasjeløsninger som maksimerer avkastningen over hele verdikjeden.

Besøkende fra 55 land samles her for å diskutere sine siste prosjekter, knytte nye kontakter, gjøre forretninger og ta del i de siste nyhetene i bransjen.

Scanpack samler ganske enkelt ledende merkevarer, grossister og forhandlere, samt leverandører av de siste innovasjonene innen emballasjedesign, materialer, teknologi, utstyr, produksjonsmetoder og logistikk.

Hvorfor besøke Scanpack?

Spontane møter, workshops, lunsjer og andre møteformer fører til nye uventede emballasjeinnovasjoner for fremtiden. I dag betyr emballasje mer enn noen gang, både i hvordan den utformes, produseres, brukes og påvirker miljøet. Ingen annen møteplass i Nord-Europa gir deg sjansen til å møte så mange besøkende fra hele verden.

Uansett om du er merkevare- eller produktsjef, markedssjef, FoU-sjef, emballasjedesigner, drifts-, logistikk- eller transportsjef, ansvarlig for CSR (bærekraft) eller CEO, finner du løsninger på dine utfordringer her.

Med 450 utstillere og 17.000 deltakere, flere seminarer og presentasjoner av ledende strategiske tenkere, er Scanpack et unikt forum for inspirasjon, kunnskapsutveksling og nettverksbygging. Scanpack er Nordens eneste omfattende arrangement for alle som produserer eller bruker emballasje.

Emballasjemessen har tre scener med ulikt fokus: Superbrandscenen for forretningsrelaterte spørsmål, Scanpack Summit for visjonære og strategiske spørsmål og Scanpack Pioneers, som er scenen for innovasjon og forretningsutvikling.

Scanpack 2022

Dato: 4.–7. oktober 2022
Sted: Svenska Mässan i Göteborg
Du finner Wittusen & Jensen på stand nr. C02:25

Slik får du gratisbillett til Scanpack 2022

Ønsker du å besøke oss på årets messe? Da byr vi på inngangsbilletten.

Klikk på linken under for å registrere deg på Scanpacks billettløsning. Under «Steg 2» i prosessen legger du inn en «bjudkod» for å slippe å betale for billetten din. Da får du en digital billett som du enkelt kan printe ut selv.

Bjudkod: cafnz4-22014

Scanpack 2022 banner