Design

Grafisk design er visuell kommunikasjon der man formidler et budskap til mottaker gjennom bilder, tekst og grafiske elementer.

Våre designere jobber med å finne visuelle løsninger til alle flater. Vi har erfaring fra de fleste bransjer, og kan bidra med design innenfor allerede utarbeidede designmanualer og malverk, eller sette alt fra nytt hvis man ønsker det. Magasindesign, kampanjesider, annonser og oppsett av nyhetsbrev er bare noe av det vi kan levere.

Ta kontakt for spørsmål eller bestilling allerede i dag.

Våre caser

BOOST: Messestand

BOOST er en årlig messe i regi av Wittusen & Jensen, hvor målet er å samle både kunder og samarbeidspartnere for å hente ny inspirasjon.
Les mer

Maze: Lansering av nytt produkt

I forbindelse med utviklingen av kaffemerket Maze har vi stått for alt fra navneidé og logodesign til pakningsdesign og markedsføring.
Les mer

Bien Sparebank: Dekorering av «bank på døra» bilen

Vi har hjulpet Bien Sparebanken med utforming og foliering av bilen «Bank på døra», en el-bil som rådgiverne bruker til å reise ut for å møte kunder.
Les mer

TOOLS: Messestand
Vei og Anlegg 2018

TOOLS ønsket nytt design på sin messestand under Vei og Anlegg 2018, som ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta.
Les mer