Digitale visittkort

Et digitalt visittkort er en unik, personlig nettside, tilpasset hver enkelt visittkortbruker. Her ligger all relevant informasjon om deg og ditt firma. Siden er mobiltilpasset og den enkelte bruker kan ajourholde og dele den med sine forbindelser gjennom et enkelt grensesnitt.

Enkelt

Den enkleste måten å dele digitale visittkort med andre, er å utstyre papirvisittkortet ditt med en unik QR-kode. Når mottakeren skanner denne med mobilen sin, ledes han inn på en mobiltilpasset nettside hvor ditt digitale visittkort ligger. Det digitale visittkortet kan også sendes eller lastes ned som et vCard og legges inn på mottakerens telefon eller i Outlook. Det kan også deles via en SMS.

Oversiktlig

Du har hele tiden kontroll på hvor mange som åpner kortet ditt og hvor i verden kontaktene dine befinner seg. Samtidig har du også tilgang til alle dine kollegaers kontaktdata. Dette gir deg god oversikt over dine kontakter, noe som forenkler kommunikasjonen dere imellom.

Fordelaktig

Et digitalt visittkort er alltid oppdatert og det er lett å administrere. Har mottakeren lagt inn kortet på mobiltelefonen sin, er det alltid tilgjengelig og det gjør det lettere å ta kontakt. Samtidig kan det elektroniske visittkortet ditt vise besøksadresser med kart, føre deg til interessante nettsider eller linke deg opp mot sosiale medier.

Mange muligheter med digitale visittkort

• Enkel overføring av kontaktdata (vCard) – kontroll av type smarttelefon og operativsystem sikrer riktig dataoverføring.
• Ring og send SMS eller e-post direkte fra det digitale visittkortet.
• Tilgang til alle dine kollegaers kontaktdata.
• Interaktive knapper/linker – f.eks. linker til videoer eller nettsider for å fortelle kundene mer om dine produkter eller tjenester.
• Sosiale medier – send dine kontakter til Instagram, LinkedIn, Facebook eller Twitter.
• Oppdater/endre visittkortet selv ved behov.

Våre referanser

EiendomsMegler 1 bestiller i Brand Publisher

EiendomsMegler 1 Oslo og Akershus benytter Brand Publisher som sin bestillingsportal for salgs- og markedsmateriell.
Les mer