En nettløsning for læring og mestring!
Vi hjelper deg med å utvikle e-læring for din bedrift.

I en e-læringsplattform kan du utvikle alt fra små mikrokurs til komplette opplæringsprogram. Du kan gjennomføre tester og undersøkelser, eller administrere klasseromskurs og sertifiseringer.

Kursdeltakeren mottar lærestoff, arbeider med og diskuterer oppgaver, samt leverer besvarelser digitalt. Presentasjonen av lærestoffet kan også være interaktiv, enten via ulike former for respons eller gjennom kommunikasjon med andre kursdeltakere eller veiledere.

Nesten alt innhold passer til å formidles digitalt, enten du trenger intern kompetanseheving i bedriften eller har behov for å tilby opplæring ut mot kunder eller kursdeltakere.

E-læring Wittusen & Jensen
WJ e-læring er en skreddersydd løsning for læring på nett.

WJ e-læring

WJ e-læring er en egenutviklet og skreddersydd løsning for læring på nett. Løsningen er modulbasert og svært brukervennlig. Du kan enkelt administrere deltakere og nettkurs, med mulighet for oppfølging via e-post og SMS.

E-læringsplattformen er skybasert, og er derfor enkel å implementere. Den krever ingen installasjon på kursdeltakerens enhet, eller kontinuerlig oppdatering av programvaren. Alt du trenger er et brukernavn og et passord.

e-læring - Wittusen & Jensen
Eksempel på hvordan åpningsvinduet kan se ut når du har logget inn på e-læringsplattformen.

E-læringen er svært brukervennlig, og fungerer både på PC og Mac, nettbrett og mobil, noe som gjør det enkelt å gjennomføre opplæringen der man er – akkurat når det passer.

e-læring - Wittusen & Jensen
E-læringsplattformen fungerer både på PC og Mac, nettbrett og mobil.

Motiverende og fleksibel læringsmetode

Ved hjelp av motiverende og inspirerende innhold kan du skape engasjement og interesse for egenopplæring, og samtidig bidra til kompetanseheving i bedriften. Slik sikrer du at alle medarbeidere stadig holder seg oppdatert og fortsetter å utvikle seg, noe som igjen gir økt selvtillit og mestringsfølelse i arbeidshverdagen.

En stor fordel med e-læring er at kurset kan gjennomføres når som helst, når det passer best for kursdeltakeren, og ikke nødvendigvis til et gitt tidspunkt. Det gir en større fleksibilitet sammenlignet med kurs som holdes med fysisk oppmøte.

e-læring Wittusen & Jensen
E-læring kan gjennomføres hvor som helst, når som helst.

Engasjerende innhold

For at deltakerne skal være nysgjerrige nok til å gjennomføre e-læringen, og for å sikre at de husker det de har lært, må det digitale læringsinnholdet være engasjerende. For å holde på oppmerksomheten til kursdeltakerne er det lurt å benytte seg av flere medier enn bare tekst. Bruk gjerne film og animasjon for å bryte opp teksten, da blir læringen mer inspirerende.

e-læring - Wittusen & Jensen
For å holde deltakerne motiverte er det viktig at det digitale læringsinnholdet er engasjerende.

Espen Borg Larsen
M: 930 28 113
el@wj.no