E-læring

E-læring er en effektiv læring på digitale plattformer. En e-læringsplattform er en perfekt løsning for å øke kompetansen både internt og eksternt. Den kan benyttes til opplæring innen dine produkter eller interne systemer, eller til generell opplæring om bedriften.

Vi hjelper deg med å utvikle e-læring for din bedrift, slik at du kan tilby dine kunder eller ansatte en interaktiv kunnskapsreise for økt kompetanse.

Vi tilbyr en egenutviklet og skreddersydd løsning for e-læring på nett. Løsningen er modulbasert og svært brukervennlig. Du kan enkelt administrere deltakere og nettkurs, med mulighet for oppfølging av deltakere via e-post og SMS, samt gode rapporteringsmuligheter.

E-læringsplattformen er skybasert, og den krever ingen installasjon på brukers enhet. Løsningen fungerer både på PC, mobil og nettbrett, noe som gjør det enkelt å gjennomføre opplæring for ansatte der man er – når det passer.

Nesten alt innhold egner seg til å formidles gjennom læring på digitale flater. Ved hjelp av e-læring kan du skape engasjement og interesse for egenopplæring i din bedrift, og samtidig bidra til kompetanseheving blant dine ansatte.

Innhold

Du kan enkelt lage innhold til læringsplattformen selv. Løsningen har støtte for video, bilder, tekst, interaktive øvingsoppgaver, tester, animasjoner og lyd.

E-læringen bør bestå av en variasjon av flere ulike formidlingsmetoder, som på hver sin måte inspirerer til aktivitet og gir god læring på arbeidsplassen:

> Tekstleksjoner med bilder er en viktig metode for å få leseren til å fordype seg i en mengde informasjon og kunnskap. Ved å bryte opp teksten med bilder, animasjoner og videoer gjør man læringen mer inspirerende.

> Film er et effektivt virkemiddel som egner seg godt til å belyse en situasjon, gi visuelle eksempler eller gjengi intervjuer med relevante personer.

> Animasjoner kan brukes til å visualisere flere typer innhold. Som å vise rekkefølger eller prosesser, eller til å forklare hvordan ting henger sammen. Det gir leseren lettere oversikt og forståelse.

> En test eller en quiz underveis i kurset er en fin måte å la leseren repetere innholdet underveis. Ved endt kurs kan man for eksempel ha en eksamen eller en sertifisering som må bestås for å få godkjent kursdeltakelse.

Våre referanser

Ringnes: Med øl i tankene

Vår oppgave var å skape engasjement og interesse for egenopplæring blant de ansatte, slik at alle fikk et bedre utgangspunkt for å selge riktig produkt til riktig kunde.
Les mer