Tydelig og engasjerende innhold med film og animasjon

Film og animasjon er en effektiv metode for å fortelle en historie, forklare en metode eller forenkle en prosess.

Film er nyttig dersom du for eksempel ønsker å vise frem en case, utforme en bevegelig annonse eller du trenger en informasjons- eller opplæringsfilm, mens animasjon kan være et perfekt virkemiddel for å tydeliggjøre budskap, spesielt hvis informasjonen som formidles kan virke komplisert.

Både filmer og animasjoner er visuelle blikkfang som lett fanger oppmerksomheten vår og er derfor mye brukt blant annet i sosiale medier. Det er også en praktisk måte å forklare noe på. Fremfor en detaljert tekst kan det samme ofte fortelles kjappere og tydeligere ved bruk av film eller animasjon. Mange opplever det spesielt nyttig å benytte filmer i e-læring. Det er også en fin måte å skape nysgjerrighet på, for eksempel i nyhetsbrev.

Vi hjelper deg gjerne med å lage en film eller animasjon som fanger publikums oppmerksomhet og gjør budskapet ditt enkelt å forstå. Sammen finner vi ut hva som er mest effektivt for det du ønsker å fortelle – til hvem og i hvilke kanaler.

Ved større produksjoner samarbeider vi med flinke folk, både dyktige produksjonsselskaper og spesialister innen motion graphics, voice og lyddesign. I samarbeid med dem, og våre egne rådgivere og kreatører, fikser vi det meste.

Hvordan komme i gang med planleggingen

Før man går i gang med prosjektet er det viktig å stille seg noen grunnleggende spørsmål: Hvorfor skal vi lage film? Hvem er målgruppa? Hvilke kanaler skal vi bruke?

Hvis dere synes det er vanskelig å vite hvilke spørsmål som bør tas stilling til, og finne frem til de rette svarene på egen hånd, hjelper vi dere gjerne med denne innledende fasen av prosessen også. I god dialog med dere, finner vi ut hvor ambisjonsnivået skal ligge og hvilke kanaler som er aktuelle å bruke.

Vi kan bistå under hele prosessen – fra idé og konsept til ferdig film.

Kontakt oss for mer informasjon

Joakim Øyen
M: 480 46 465
joe@wj.no

Espen Borg Larsen
M: 930 28 113
el@wj.no

Våre referanser

Røde Kors: Infografikk og animasjoner om blodgivning

Animasjon kan være et effektivt virkemiddel for å forklare komplekse prosesser. Når slike prosesser skal vises i sosiale medier er forenkling av budskap og bruk av bevegelse nærmest en nødvendighet.
Les mer

Røde Kors: Blodgiverfilm

I anledning Verdens blodgiverdag 14. juni 2019 ønsket Røde Kors å lage en film for å takke alle sine blodgivere.
Les mer

Wittusen & Jensen: Animasjonsfilm

Reklamefilm som viser bredden av hva vi leverer, og som samtidig uttrykker at vi sammen med våre kunder kan få til det meste.
Les mer