Påmeldingssystem

Enkelt og komplett påmeldingssystem til ditt neste arrangement.

Vi leverer et komplett, nettbasert påmeldingssystem for en effektiv organisering og gjennomføring av dine arrangementer. Løsningen håndterer utsendelser, påmeldinger, betalinger, billetter og evaluering av alle dine aktiviteter. Vi forenkler prosessene for deg, gir deg bedre kontroll og reduserer ressursbruken ved å automatisere manuelle oppgaver. Enkelt, effektivt, hurtig og lønnsomt.

Løsningen er modul-basert og du bestemmer hvilke moduler som passer for dere.

Invitasjon

Send profesjonelle invitasjoner både på SMS og via e-post ved hjelp av våre enkle ferdiglagede maler.

Påmeldingsside

Vår enkle og meget brukervennlige skjemabygger sørger for at du får innhentet den nødvendige informasjonen du trenger til ditt arrangement.

Nettside

Ta i bruk vår enkle CMS og bygg en egen nettside for ditt neste arrangement. Vi er også behjelpelige med opprettelse av domenenavn.

Mobilapp

Alle arrangementer gjøres automatisk om til en WebApp som sikrer en meget god brukeropplevelse på deltakernes mobiltelefon.

Deltakeravgift og betaling

Systemet støtter både betaling med kort og utsendelse av faktura.

Rapporter

Hvor mange har meldt seg på? Hvor mange har ikke respondert på invitasjonen?
Systemet innehar online rapportering som til enhver tid er oppdatert og er enkel å dele med andre.

Billetter og navneskilt

Automatisk generering og utsendelse av personlig billett (QR-kode) som kan brukes til elektronisk innregistrering på arrangementet. Bruk et nettbrett eller en smarttelefon til innskanning eller lån håndskannere av oss. Ved innskanning kan det om ønskelig også printes ut navneskilt til deltakerene.

Evaluering

Evaluering og tilbakemelding fra deltakerne i etterkant av et arrangement er et godt verktøy for å treffe enda bedre ved neste anledning.

Priser fra kr 990,- pr mnd.

Det er viktig for oss at både du og dine deltagere blir fornøyde.
Prøv vår demoversjon av systemet gratis.

Ta kontakt for spørsmål eller bestilling allerede i dag.

Våre referanser

BOOST: Messestand

BOOST er en årlig messe i regi av Wittusen & Jensen, hvor målet er å samle både kunder og samarbeidspartnere for å hente ny inspirasjon.
Les mer

Maskinentreprenørenes Forbund: Arctic Entrepreneur

Arctic Entrepreneur er en stor, felles møteplass for maskinentreprenørenes bransje. Vi hadde ansvaret for invitasjon, påmelding og fakturering for alle deltakere, i tillegg til ny visuell profil.
Les mer