Messeutstyr

Enten du skal arrangere messe, kurs eller konferanse kan vi hjelpe deg med hele arrangementet ditt – fra begynnelse til slutt.

Konsept: Vi hjelper deg med å utvikle den gode ideen og konseptet som bærer hele arrangementet ditt, og som gjør deg synlig og attraktiv for målgruppen din.

Prosjektledelse: Vi holder i trådene for deg fra begynnelse til slutt.

Invitasjonsløp og deltakerhåndtering: Hvordan får du folk til å komme på arrangementet ditt? Hva sier du, hvordan sier du det og hvor sier du det? Digitalt eller analogt? Vi former budskap og kommunikasjonsløp slik at det treffer målgruppen din. I tillegg tilbyr vi digitale påmeldingsløsninger som sikrer deg deltakerhåndtering fra begynnelse til slutt, samt utleie av databaser basert på ønsket målgruppe.

Produksjon av messemateriell: Vi produserer alt av messeutstyr og markedsmateriell til messer, kurs og konferanser. Vi tilbyr innovative produkter som er bygget for enkel rigging og nedrigging. I tillegg til skreddersydde arrangementer tilbyr vi også ulike messepakker som er satt sammen for å gjøre planleggingen enda enklere for deg. Les mer om våre messepakker.

Gjennomføring av arrangementet: Vi gjør arrangementet ditt interessant å besøke for målgruppen din ved bruk av digital involvering og konkurranser, innovative messegaver og digital historiefortelling.

Logistikk og distribusjon: Vi har lager- og transportløsninger som kan hjelpe deg med å distribuere markedsmateriellet ditt. Med enkle bestillingsløsninger og mikroshops kan du bestille opp det du trenger til neste arrangement og få det raskt levert dit du vil.

Evaluering: Send ut en spørreundersøkelse via SMS og/eller e-post i etterkant av arrangementet, slik at ditt neste arrangement blir enda bedre. Wittusen & Jensen leverer effektive løsninger for å gjennomføre evalueringer og håndtere tilbakemeldinger. Oppsett og struktur av evalueringsskjemaet kan defineres allerede i planleggingsfasen ut fra gjeldene mål og kriterier, og kan sendes ut automatisk på et forhåndsgitt tidspunkt.

Våre caser

Vinerbro Senter: Sommerkonkurranse og stoppeffekt

Ved hjelp av folie på gulv og en en stor sommerlig stoppeffekt hjelper vi Vinterbro Senter med å skape liv på senteret i sommer.
Les mer

BOOST: Messestand

BOOST er en årlig messe i regi av Wittusen & Jensen, hvor målet er å samle både kunder og samarbeidspartnere for å hente ny inspirasjon.
Les mer

Avinor: Ballongdekorasjoner på Oslo Lufthavn

Oslo lufthavn fylte 20 år 8. oktober 2018. I den anledning ønsket de å pynte terminalen med jubileumsballonger. 
Les mer

TOOLS: Messestand
Vei og Anlegg 2018

TOOLS ønsket nytt design på sin messestand under Vei og Anlegg 2018, som ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta.
Les mer