Etiketter

Etiketter som fanger kundenes interesse, og er tilpasset din grafiske profil, er effektive informasjonsbærere og kan hjelpe deg å selge mer.

Mange tror at de aller fleste kan levere høy kvalitet i dag, men dette stemmer ikke med virkeligheten. Vi vil gjerne vise deg hva vi er gode for.

Wittusen & Jensen kan tilby digitaltrykk tilpasset små opplag og mange varianter, og flexotrykk for større prouksjonsserier. Ved å kombinere tradisjonell trykkteknologi med digitaltrykk er vi enda mer fleksible når det gjelder dine behov for varierende kvalitet og ulike opplag. Etiketter leveres i ulike materialer, med lim og overflatebehandling tilpasset ditt behov. Stanseform og format velger du selv, og vi benytter kun høykvalitetsklisjeer som sikrer høy trykkvalitet.

Enkelte bransjer, som industri, kjemi og farmasi, stiller strenge krav til holdbarhet, limtype, materialvalg, lesbarhet og trykkvalitet, samt merking av produkter. Vi hjelper deg med materialvalg, avhengig av bruksområde og holdbarhet.

Etikettark

Vi produserer etikettark og labels i standardformater som A3, A4, A5 og A6, men også i spesialformater og fasonger med alle former for utstansinger. Etikettarkene kan benyttes i både blekkskrivere, laserprintere og kopimaskiner. Selvklebende ark kan produseres i mange ulike kvaliteter, som plast, satin, fotokvalitet, PiggyBack, Opaque og papir med enten avtagbart eller permanent lim.

Etiketter på rull og falsede etiketter

Etiketter på rull kan produseres i mange forskjellige materialer, med lim som går fra lett avtagbart til mer eller mindre permanent. Vi leverer også etiketter uten lim, som for eksempel billetter og jakkelapper.

Ønsker du dine etiketter levert på rull er det viktig å avklare innvendig kjernediameter, hvor mange etiketter det er hensiktsmessig å ha per rull, og ikke minst hvilken opprulling man ønsker. Skal du bruke en dispenser til å etikettere dine produkter, er det helt avgjørende at riktig opprullingsspoling blir bestilt, som i praksis betyr hvilken retning etikettene skal komme ut av rullen.

Billetter og tags

Vi produserer billetter og tags til konserter, festivaler, operaer, teater, kulturhus og idrettslag. Billettene leveres i ulike formater og materialer avhengig av bruksområder, og kan tilpasses din billettskriver slik at du kan tiltrykke nødvendige informasjon.

Hang Tags

Hang Tags er et stykke plast som gjør produktet ditt mer effektivt. De består av et sterkt plastmateriale og en eller flere selvklebende overflater. Hang Tags produseres i ulike størrelser og varianter, og kan benyttes på nesten alle overflater. Med Hang Tags er det mulig å plassere mange forskjellige elementer på øyenivå, for eksempel ved kasseseksjonen i et supermarked.

Premiumetiketter

Produkter innenfor premiumsegmentet krever ofte spesiell emballasje som reflekterer produktets kvalitet, merkeverdi og følelser. Det finnes en rekke metoder som kan forsterke premiumfølelsen til produktet ditt, for eksempel ved å benytte eksklusive materialer eller effekter som foliering, laminering og lakkering. Vi hjelper deg med å finne riktig kombinasjon.

Reklameetiketter

Salgsfremmende reklameetiketter til bruk som blikkfang, gimmick eller produktoppgradering blir stadig mer brukt. Vi leverer tilpassede hologrammer, 3D-etiketter, kuponger, etiketter med skrapefelt, duftetiketter og varme- og kuldepårvirkelige etiketter.

RFID-sikkerhetsetiketter

Wittusen & Jensen tilbyr den nyeste teknologi innen intelligente etiketter. Vi produserer forskjellige typer sikkerhetsetiketter, som EM-etiketter, slug-tape og RFID-etiketter. EM-etiketter og slug-tape brukes i dag mye av biblioteker til merking av bøker, bånd og CD-er.

På sikt vil RFID ta over for EM-produkter. RFID (Radio Frequency IDentification) er en fellesbetegnelse for alle teknologier som benytter radiobølger til å identifisere mennesker og objekter. Populært blir RFID også kalt den elektroniske (eller fremtidens) strekkode. Et godt eksempel på bruksområde for RFID er bagasjeidentifikasjon på flyplasser. RFID-etiketter reduserer feil og avfall og sørger for en enklere håndtering av returvarer. I tillegg gir de effektiv sporbarhet og bedre datafangst, samt bidrar til automatisering av operasjoner.

Etikettene kan leveres med preg eller spesielle farger, som termokromatiske trykkfarger, lysende farger, teksturfarger, magnetiske farger og autoklaverte farger til sterilt utstyr.

Etiketter uten trykk

Vi produserer utrykte etiketter tilpasset lager og transportsektoren, for merking av kartonger, paller og annen transportemballasje. Etiketten tilpasses din etikettskriver slik at du kan tiltrykke nødvendige opplysninger, som vareinformasjon, innholdsfortegnelser, fraktinformasjon og så videre. Basert på emballasjen og produktenes egenskaper produserer vi etiketter som fungerer godt i praksis og som fremhever merkevaren på en profesjonell måte.

Design

Etiketter har utviklet seg fra å være en enkel informasjonsbærer til å bli en viktig markedsføringskanal med forskjellige funksjoner og formål. En god etikett vekker kundens oppmerksomhet og gjør at produktene skiller seg ut i mengden. Funksjonelle og iøynefallende etiketter er et effektivt virkemiddel for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Vi hjelper deg med utformingen av dine etiketter – enten du ønsker et helt nytt design eller justeringer på din eksisterende etikett.

Ta kontakt for bestilling eller spørsmål allerede i dag!

Våre referanser

EiendomsMegler 1 bestiller i Brand Publisher

EiendomsMegler 1 Oslo og Akershus benytter Brand Publisher som sin bestillingsportal for salgs- og markedsmateriell.
Les mer