Foliering

Hos Wittusen & Jensen vet vi hvor viktig omgivelsene kan være for både produktivitet, inspirasjon, innovasjon og generell trivsel. Derfor kan vi med glede tilby dekor og utsmykning av alle typer lokaler.

Wittusen & Jensen har erfaring med utsmykning av alt fra kontorer og møterom til resepsjoner og kantiner. I tett samarbeid med kundene våre finner vi en stil og et uttrykk som passer til bedriftens profil. Se også våre referanser under design og print.

Ta kontakt for bestilling eller spørsmål allerede i dag!

Våre caser

Stena Line: Dekorering av barnekroken på Stena Saga

Stena Line skulle pusse opp barnekroken om bord på Stena Saga, og trengte hjelp til dekorering av området. Vi har stått for foliering av vegger og tak, og produksjon av sittepuffer.
Les mer

Stiftelsen Norsk Luftambulanse: Dekor av nye lokaler

På grunn av flytting fra Drøbak til Storgata i Oslo trengte Stiftelsen Norsk Luftambulanse hjelp med dekor av sine nye lokaler, hvor vi var ansvarlige for all innvendig utsmykning.
Les mer

Norges Handikapforbund: Utsmykking av lokaler

I samarbeid med Universell Utforming AS fikk vi i oppdrag å utsmykke Handikapforbundets lokaler. Resultatet ble flere bilder i aluminium, heldekkende folie, og tapet på vegg, samt oppsett til plakater og eksponeringsmateriell i vindu.
Les mer

Relacom: Innbydende kontorlokaler

Da Relacom skulle flytte inn i nye, lyse lokaler ønsket de å gi karakter og gjenkjenning til ulike rom og soner.
Les mer