Foliering

Hos Wittusen & Jensen vet vi hvor viktig omgivelsene kan være for både produktivitet, inspirasjon, innovasjon og generell trivsel. Derfor kan vi med glede tilby dekor og utsmykning av alle typer lokaler.

Wittusen & Jensen har erfaring med utsmykning av de fleste flater. I tett samarbeid med kundene våre hjelper vi til med alt fra idé og design til trykk og foliering av det du måtte ønske, enten det er utsmykking av lokaler og møterom, sykkel, biler, eller henger. Se også våre referanser under design og print.

Ta kontakt for bestilling eller spørsmål allerede i dag!

Våre referanser

Vinterbro Senter: Sommerkonkurranse og stoppeffekt

Ved hjelp av folie på gulv og en en stor sommerlig stoppeffekt hjelper vi Vinterbro Senter med å skape liv på senteret i sommer.
Les mer

Bien Sparebank: Dekorering av «bank på døra» bilen

Vi har hjulpet Bien Sparebanken med utforming og foliering av bilen «Bank på døra», en el-bil som rådgiverne bruker til å reise ut for å møte kunder.
Les mer

Stena Line: Dekorering av barnekroken på Stena Saga

Stena Line skulle pusse opp barnekroken om bord på Stena Saga, og trengte hjelp til dekorering av området. Vi har stått for foliering av vegger og tak, og produksjon av sittepuffer.
Les mer

Stiftelsen Norsk Luftambulanse: Dekor av nye lokaler

På grunn av flytting fra Drøbak til Storgata i Oslo trengte Stiftelsen Norsk Luftambulanse hjelp med dekor av sine nye lokaler, hvor vi var ansvarlige for all innvendig utsmykning.
Les mer