Arbeidstøy

Er du kledd for suksess? Klærne du har på deg har større betydning enn du kanskje tror når du skal i et viktig møte, og arbeidstøy være avgjørende for om du går derfra med et smil om munnen eller ikke. 

Også en vanlig dag på arbeidsplassen med dine faste kollegaer blir sannsynligvis påvirket av klærne du tar på deg om morgenen. Vi leverer antrekk som kler deg for suksess i arbeidslivet, både med og uten firmaprofilering.

La arbeidsklærne bli en del av firmaets profil. Vi kan både trykke og brodere din logo eller firmaprofil på de ansattes arbeidstøy.

Stort utvalg av arbeidstøy

Wittusen & Jensen tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær og vernesko av høy kvalitet. Våre dyktige rådgivere besvarer mer enn gjerne dine spørsmål rundt valg av bekledning til din bedrift.

Vi leverer verneklær, fottøy og alminnelige arbeidsklær fra Helly Hansen og Swedol til alle bransjer og firmaer.

Helly Hansen Workwear

Arbeidsklær fra Helly Hansen er designet for å holde profesjonelle yrkesutøvere tørre, varme og sikre på arbeidsplassen.

I over 130 år har innovasjon og kvalitet preget utviklingen av Helly Hansen Workwear. I dag er HH Workwear en ledende produsent av yrkesklær, hvor stil og kvalitet går hånd i hånd. HH Workwear kombinerer trend- og designerfaringer med kunnskap om de rå naturkreftene som arbeidsklærne skal kjempe mot. Avanserte tekstiler kombineres med god funksjonalitet, og resultatet er yrkesklær som både ser bra ut og som beskytter mennesker som jobber under de mest ekstreme forhold, både på land og på havet.

Swedol – arbeidsklær av proffer, for proffen

Swedol er spesialister på arbeidsklær og personlig verneutstyr, og leverer komfortable og funksjonelle kvalitetsprodukter for at du skal kunne jobbe trygt i din arbeidshverdag.

Fleksibilitet, styrke og trygghet er viktige egenskaper, og riktige og gode arbeidsklær er vel så viktig som øvrige arbeidsredskap og verktøy. Swedol tilbyr et bredt sortiment som passer profesjonelle brukere i en rekke yrkesgrupper, og leverer merkevarer som Björnkläder, Univern, Desto og Balance.

Ved bestilling av arbeidstøy fra Wittusen & Jensen får du:

• Riktig arbeidsklær til riktig bruksområde
• Arbeidstøy personlig tilpasset hver enkelt ansatt
• Brukeroversikt med størrelser
• Egen webshop med deres kolleksjon
• App for bestilling på brukernivå
• Total oversikt over bedriftens arbeidstøy

Levering

Vi sørger for at du kan få arbeidsklær med firmalogo ferdig levert rett på arbeidsplassen, ute på anlegget eller hjem til den enkelte. De ansatte trenger med andre ord ikke å bruke arbeidstiden til å reise til en butikk for å hente sine arbeidsklær.

I tillegg til arbeidstøy kan vi også hjelpe deg med profilklær.

Ta gjerne kontakt for spørsmål eller forespørsler.

Våre referanser

Hesselberg Maskin: Bekledning

Hesselberg Maskin tok kontakt med oss da de ønsket en profilert bekledning til sine selgere. Resultatet ble en liten kolleksjon, med en tilpasset bestillingsløsning.
Les mer