Firmagaver

Firmagaver styrker kunderelasjoner

Å motta en gave er en gest som de fleste av oss setter pris på, og gir positive assosiasjoner til de som gir gaven. Firmagaver er med på å signalisere at den enkelte kunden er viktig, samtidig som det bygger merkevare.

I vår nettbutikk har vi en lang rekke produkter som du kan sette ditt eget preg på. Du kan for eksempel gi dine ansatte en flott jakke med deres eget navn påtrykt. Eller kanskje logoen din? Du kan også skape søte assosiasjoner ved å sende en pose sjokolade med logo til kundene.

Egen nettbutikk

For bedrifter og organisasjoner som har behov for stort volum og distribusjon av reklameartikler og firmagaver, tilbyr vi nettbutikker som designes, opprettes og driftes av Wittusen & Jensen. Nettbutikken er skreddersydd for den enkelte kunde med bedriftens logo, visuelle profil og tilpassede lagerførte produkter. Nettbutikken har egen logg-inn og den enkelte bruker kan bestille og kjøpe varene direkte.

Nettbutikken viser antall bestillinger og produkter, inventar og verdi med mer, slik at man til enhver tid er oppdatert på beholdning. Leveringstiden på varer er ca 48 timer, litt avhengig av landsdel og volum.

Våre referanser

Watoto Skandinavia: Med hjertet i Afrika

Watotos barnekor er på verdensturné hvert år. Vi fikk i oppgave å hjelpe Watoto med profilartikler til Skandinavia.
Les mer

Moelven: Firmagave i kreativ drakt

Den klassiske Stanley-termosen i kreativ og personlig gaveeske.
Les mer

Sweco: Bærekraft i gaveform

Swecos julegave til alle ansatte – en kokebok laget i samarbeid mellom Swecos ansatte og matskribent Andreas Viestad.
Les mer