Profilklær

Trenger du profilklær med firmaprofil eller logotrykk? Vi har et bredt sortiment av profilbekledning, dersom du ønsker å kle opp din bedrift, forening eller organisasjon.

Vi har klær i alle størrelser, til både damer, menn og barn, og vi kan levere profilklærne med enten trykk eller brodering. Vi hjelper deg med profilklær enten din bedrift skal på messe, kurs, konferanse, kick-off eller sommerfest, eller dere skal delta på et idrettsarrangement. Vi har alt fra capser,  pique-trøyer og t-skjorter til fleecejakker, ytterjakker og bukser.

Bedriftens ansatte er firmaets beste ambassadører

Det finnes neppe en bedre måte å markedsføre ditt varemerke på enn ved å sørge for at dine medarbeidere benytter klær med bedriftens logo. Da har du levende reklameplakater ute i markedet, og alle dere møter i løpet av en arbeidsdag vil eksponeres for firmalogoen, og dermed økes også gjenkjenningseffekten.

Det er ikke uvanlig at profilerte klær inngår som uniform hos flere bedrifter, spesielt innen service-sektoren og firmaer med butikkansatte. Også selskaper med selgere har stor nytte av profilklær, da de ofte er ute i kundemøter. Innenfor visse yrkesgrupper er det faktisk obligatorisk å bære profilklær.

Profilklær med firmalogo er viktig både for synlighet og for å forsterke bedriftens identitet, men det er også viktig for å motivere de ansatte. Flotte, profilerte klær styrker lagfølelsen og gjør at de ansatte føler seg som en del av et team, samtidig som det gir et profesjonelt inntrykk av bedriften eller organisasjonen utad. Om ditt firma er proffe på det dere gjør, vil både ansatte og samarbeidspartnere bære firmaets profilklær med stolthet.

Tenk smart når du velger profilklær

Ved å tenke smart når du velger bekledning kan du kanskje få både ansatte og kunder til å gå med bedriftens profilklær også på fritiden. En t-skjorte med stort logotrykk ender lett opp som treningstøy, men ved å velge mer diskré merking av klærne er muligheten større for at plagget blir brukt ved flere anledninger, så lenge produktet i seg selv har god kvalitet.

Vi har klær i alle prisklasser, fra velkjente varemerker av høyeste kvalitet. All brodering og trykk av firmalogo gjøres i Norge, og vi bruker kun de beste trykkeriene for å sikre høy kvalitet på det ferdige produktet. Slik sikrer vi en rask levering og et godt resultat.

Wittusen & Jensen har dyktige rådgivere som hjelper deg med å finne ut hva slags klær som egner seg best for din bedrift, og som også er eksperter på hvordan du best merker dine profilklær.

Vi leverer også arbeidstøy og andre profileringsartikler og firmagaver.

Ta gjerne kontakt for spørsmål eller forespørsler.

Våre referanser

Hesselberg Maskin: Bekledning

Hesselberg Maskin tok kontakt med oss da de ønsket en profilert bekledning til sine selgere. Resultatet ble en liten kolleksjon, med en tilpasset bestillingsløsning.
Les mer

Watoto Skandinavia: Med hjertet i Afrika

Watotos barnekor er på verdensturné hvert år. Vi fikk i oppgave å hjelpe Watoto med profilartikler til Skandinavia.
Les mer

Moelven: Firmagave i kreativ drakt

Den klassiske Stanley-termosen i kreativ og personlig gaveeske.
Les mer