Design ditt eget vann med Waterwell

Waterwell er et unikt drikkesystem utviklet og produsert i Norge. Waterwell er et smakfullt og næringsrikt alternativ til flaskevann og leskedrikker, som samtidig bidrar til å redusere mengden plastavfall.

Waterwell er en intelligent dispenser som leverer avkjølt, filtrert og friskt vann. Du kan selv velge om det skal tilsettes energi, vitaminer, kullsyre eller utvalgte smaker. Dispenseren leverer vann fra din lokale vannkilde. Alt du trenger er en vanntilkobling og en stikkontakt i nærheten.

Waterwell egner seg i alle bedrifter, fra kontormiljøer til butikker og treningssentre.

Smartflaske

Konseptet består av intelligente vanndispensere, som kommuniserer med en personlig og gjenbrukbar smartflaske. Du må ha en Waterwell smartflaske for å kunne bruke dispenseren. Med en tag i bunnen av flasken gjenkjenner dispenseren smartflasken.

Smartflasken er laget av rustfritt stål og er 100% resirkulerbar. Den inneholder heller ingen skadelige stoffer. Smartflasken finnes i flere ulike farger, og den kan leveres med eget navn eller firmalogo påtrykt.

Waterwell - Wittusen & Jensen
Smartflasken fra Waterwell er laget av rustfritt stål og er 100% resirkulerbar.

Miljøvennlig alternativ

Waterwell er også bra for miljøet. Vanndispenseren bidrar til å minimere bruken av plastflasker, samt å redusere utslipp knyttet til produksjon og transport av drikkevann i plastflasker.

Resultatet er et kortreist, avkjølt og filtrert vann tilsatt gode og næringsrike smaker, med eller uten kullsyre. Vannet er ikke tilsatt sukker og har nærmest null kalorier.

Sunne og gode drikker, som designes av brukeren, i miljøvennlige smartflasker, gjør Waterwell til et smakfullt og næringsrikt alternativ til dagens flaskevann og leskedrikker.

Waterwell er et miljøvennlig alternativ til flaskevann, som bidrar til å redusere antall plastflasker.

Smaker og funksjoner

Ved å tilby tilsetting av smaker og funksjoner i drikken skiller Waterwell seg fra konkurrentene. Dispenseren kan ha ulike smaker, samt mulighet for tilsetning av funksjoner som vitaminer, energi (koffein) og kullsyre. Dette gir 30 ulike kombinasjoner av vann med eller uten smak, vitaminer, koffein, og kullsyre.

I dag kan du velge mellom 4 forskjellige smaker til dispenseren: bringebær, fersken, sitron og grønt eple. Waterwell arbeider kontinuerlig med å utvikle nye smaker. Alle smakskonsentrater produseres i Norge.

Waterwell - Wittusen & Jensen
Waterwell er filtrert og friskt springvann, som kan tilsettes energi, vitaminer, kullsyre og smak.

På arbeidsplassen

Waterwell er en perfekt løsning for vann på arbeidsplassen. Drikkesystemet sørger for at din bedrift og dine kollegaer har tilgang på iskaldt, filtrert vann med muligheter for tilsetning av smak, vitaminer, energi og kullsyre.

Waterwell er en unik løsning for bedrifter som vil at de ansatte skal drikke sunnere og kutte ned på kaffeforbruket på arbeidsplassen. Det iskalde, filtrerte vannet tappes direkte i resirkulerbare smartflasker i rustfritt stål, som kan tilpasses med firmalogo og personifiseres med navn på hver ansatt.

Waterwell dispenser - Wittusen & Jensen
Dispenseren kommer med eget underskap, men kan også skreddersys til kontorets innredning og farger.

Med Waterwell unngår du dårlig smak på springvannet, og du slipper å vente lenge ved kranen for å få kaldt nok vann. Displayet på maskinen kan også brukes til å gi de ansatte viktig informasjon mens de fyller vann på flasken.

Dispenseren krever minimalt vedlikehold og service. Du bytter enkelt ut smakstilsetninger selv når de er tomme, og dryppbrettet bør vaskes med jevne mellomrom. Drikkesystemet kommer med eget underskap, men kan også skreddersys til kontorets innredning og farger.

På treningssenteret

Å installere Waterwell på treningssenteret kan gi både økte inntekter og mer fornøyde gjester. Waterwell har utviklet en modell for treningssentre der maskinene gir senteret en ekstra inntekt, i tillegg til fornøyde forbrukere.

Waterwell på treningssenteret gir både økte inntekter og mer fornøyde gjester.

PRODUKTER

Waterwell dispenser - Wittusen & Jensen

DISPENSER

En intelligent dispenser som leverer avkjølt, filtrert og friskt vann. Dispenseren kobles til din lokale vannkilde. Kontakt oss for å komme i gang med konseptet.

Waterwell - Wittusen & Jensen

SMARTFLASKER

En personlig og gjenbrukbar 0,4L smartflaske som kommuniserer med Waterwell-dispenseren. Smartflasken finnes i flere ulike farger, og den kan leveres med navn eller firmalogo.

SMAKSTILSETNINGER

Velg mellom 4 forskjellige smaker på vannet: bringebær, fersken, sitron og grønt eple.

VITAMINER

I tillegg til kullsyre og smak kan du også tilføre vannet andre funksjoner, som vitaminer og energi (koffein).

Vil du vite mer om Waterwell?

Ønsker du en demonstrasjon, eller vil du vite mer om hvorfor Waterwell vil lønne seg for din bedrift?