Wittusen & Jensen kåret til «Årets leverandør 2020» av Tradebroker

Prisen for «Årets leverandør» blant Tradebrokers leverandører i 2020 ble i år delt ut for niende gang, og Wittusen & Jensen stakk av med den gjeve tittelen.

Tradebroker - Wittusen & Jensen

Tradebroker er en innkjøpsorganisasjon som tilbyr gunstige rammeavtaler for store bedrifter og konsern. En gang i året ønsker Tradebroker å gjøre stas på én spesiell leverandør som kan smykke seg med tittelen «Årets leverandør» det kommende året.

Årets leverandør 2020

Det var med ikke så rent lite stolthet vi mottok beskjeden om at Wittusen & Jensen er kåret til «Årets leverandør» til Tradebrokers medlemmer i fjor. Det er første gang vi mottar denne høythengende prisen, og vi er spesielt stolte av at vi har klart å oppnå dette i annerledesåret 2020.

I kåringen har Wittusen & Jensen vært i konkurranse med 75 andre avtaler. Tradebroker har et samlet innkjøpsvolum på ca 3 milliarder per år, noe som betyr at vi har gått til topps blant store og seriøse leverandører i nær sagt alle bransjer, stemt frem av representanter fra mange av de største konsernene i Norge.

Hos Tradebroker er Wittusen & Jensen representert med tre avtaler:

> Kontor- og forbruksmateriell / Emballasje / Renhold og hygiene
> Profileringsartikler og firmagaver
> Print

Juryens begrunnelse for tildelingen av prisen lyder som følger:

«Årets leverandør har vært med Tradebroker mange tiår, og har vunnet avtaler på flere ulike områder utover der de opprinnelig startet sin Tradebroker-reise. Dette gjør at leverandøren har et godt fotfeste blant medlemmene, og kan levere bredt innenfor ulike produkter og tjenester. Antall medlemmer som benytter avtalen(e) er betydelig, og leverandøren oppleves som «tett på» i sin oppfølging, de forstår kundebehovene, er løsningsorienterte, søker muligheter og har i tillegg vekst i porteføljen fra år til år.

Årets leverandør er WITTUSEN & JENSEN, der kontor- og forbruksmateriell er «lokomotivet» blant de tre avtalene!»

Vi takker Tradebroker for denne hyggelige utmerkelsen, som er til stor inspirasjon for et minst like godt samarbeid i 2021!

Årets leverandør - Wittusen & Jensen