Dekorer, naviger og innred
med foliering

Har du ansvar for bedriften innredning eller skal dere bytte kontor? Foliering er et allsidig verktøy som kan anvendes på alt fra dører og vegger, glass- og metalloverflater.

Foliering brukes ofte til å dekorere kontorlandskap. En slik utsmykning kan både forsterke bedriftens profil, samt motivere ansatte og besøkende. Wittusen & Jensen har mange års erfaring med foliering av alt fra kontorer og møterom til resepsjoner og kantiner. Du kan se eksempler på oppdrag utført av Wittusen & Jensen nederst på siden.

Foliering for enklere navigasjon

Foliering trenger ikke bare handle om dekorasjon og utsmykning. Foliering kan også brukes til å hjelpe folk navigere rundt på store områder. Har du for eksempel et kontorlandskap som sprer seg over flere etasjer, kan foliering brukes til å angi hvilken etasje man befinner seg i, samt hvilke avdelinger som finnes i de ulike etasjene.

Har du kontor i en bygning som huser flere ulike bedrifter, kan foliering brukes til å markere din beliggenhet, slik at besøkende ikke må bruke tid på å lete.

Foliert glass for økt romfølelse

Har du lokaler med mange glassvegger, kan foliering brukes for å lage inndelinger. En av de mange fordelene ved folie er at man kan variere intensiteten i trykket. Folie kan også skjæres ut i mønstre, bokstaver eller andre former. Dette gjør det mulig å skape romfølelse og samtidig bevare lyset.

 

Vår stab av dedikerte medarbeidere står klare til å hjelpe deg. Ta kontakt med Wittusen & Jensen allerede i dag for bestillinger eller en uforpliktende prat!