Gavekort er den perfekte firmajulegaven til alle ansatte

Har dine kollegaer forskjellige interesser og ulik stil? Eller har du bare vanskelig for å velge mellom de mange alternativene som er på markedet av firmajulegaver? Da kan et gavekort være den rette løsningen for deg og din bedrift.

Å kjøpe firmajulegaver kan være en slitsom prosess. I bunn og grunn handler det om å spre glede og skape gode relasjoner, men det kan være vanskelig å få til når det er mange ansatte i bedriften. Med et gavekort slipper du å bekymre deg, for da gir du mottakeren mulighet til å velge selv.

Når du kjøper gavekort hos Wittusen & Jensen kan mottakeren selv velge sin gave fra et stort utvalg av produkter, fra flere velkjente merker. Da unngår man at produkter blir kastet fordi man ikke har bruk for dem. Vi kan tilpasse kortet og bestillingssiden spesielt etter ditt ønske, for å gjøre gaven mer personlig og budskapet tydeligere.

Gavekort i flere prisklasser

Hos oss kan du velge mellom ulike gavekort som varierer i pris og sortiment. Sortiment oppdateres jevnlig, slik at vi kun viser de artiklene vi har på lager. På denne måten kan vi garantere at du alltid får det du velger.

Alle gavekortene inneholder et stort utvalg av kvalitetsprodukter fra flere velkjente varemerker, som Rosendahl, Snö, Wilson, Aller Media, Vinga of Sweden, Electrolux, Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler og Amanda Christensen. Varesortimentet inkluderer; kjøkken & servering, hjem & hygge, fritid, det lille ekstra, bad, elektronikk, media & underholdning, samt opplevelser.

Gavekort - Wittusen & Jensen

Gjør gavekortet personlig

Tilpass design på kort og nettside

Legg inn din logo og en personlig hilsen på kortet og gavesiden. På gavesiden kan du også legge til videohilsener, noe som blir satt veldig pris på.

Gavekort på SMS

Vi kan sende gavekortet direkte til mottakeren.

Gavekort på e-post

Dersom du ikke har mobilnummeret til alle, eller bare foretrekker å kommunisere via e-post, kan vi sende personlige e-poster til mottakerne.

Gavekort i postkassen

Dersom du ønsker å være litt tradisjonell og virkelig ønsker å gjøre et inntrykk, kan du sende gavekortet som et brev. Nå om dagen er det meste man finner i en postkasse regninger og reklame, så med et gavekort vil du skille deg ut – på en positiv måte.

Vil du vite mer om våre gavekort som julegave? Les mer i vår gavekortbrosjyre eller ta kontakt med vår salgsavdeling, så finner vi sammen en løsning som garantert vil spre juleglede til dine ansatte.