Gavekort er den perfekte firmajulegaven til alle ansatte

 

Har dine ansatte forskjellige interesser og stil? Eller har du bare vanskelig for å velge mellom de mange alternativene som er på markedet av firmajulegaver? Da kan et gavekort være den rette løsningen for deg og din bedrift.

Å kjøpe firmajulegaver kan være en slitsom prosess. I bunn og grunn handler det om å spre glede og skape gode relasjoner, men det kan være vanskelig å få til når det er mange ansatte i bedriften. Med et gavekort slipper du å bekymre deg, for da gir du mottakeren mulighet til å velge selv.

Når du kjøper firmajulegaver hos Wittusen & Jensen kan dine ansatte selv velge sin gave fra et stort utvalg av produkter, fra flere velkjente merker som Rosendahl, Snö, Wilson, Vinga of Sweden, Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler, Amanda Christensen m.fl. Varesortimentet inkluderer; kjøkken & servering, hjem & hygge, fritid, det lille ekstra, bad, elektronikk, media & underholdning samt opplevelser.

Hos oss kan du velge mellom 3 forskjellige gavekort; Classic, Regal og Extra Vaganza som alle varierer i pris og sortiment.

Vi kan dessuten tilpasse bestillingssiden spesielt etter ditt ønske for å forsterke opplevelsen og gjøre den mer personlig for dine ansatte.

Vil du vite mer om våre gavekort som julegave? Les mer i vår julebrosjyre eller ta kontakt med vår salgsavdeling, så finner vi sammen en løsning som garantert vil spre juleglede til dine ansatte.