Kom i gang med bestilling av firmajulegaver

 

Har du lyst til å gi ansatte, kunder og samarbeidspartnere en fin julegave, bør du begynne planleggingen allerede nå. Grundig forarbeid sikrer at du får valgt de rette gavene, og at de kommer frem i tide.

Å gi firmajulegaver har blitt en tradisjon i de fleste bedrifter. Det kan styrke eksisterende relasjoner, fungere som et salgsverktøy samt motivere ansatte til å gi en ekstra innsats i året som kommer.

Det kan imidlertid være vanskelig å finne på gode ideer hvert år, og er du litt treg med å legge inn bestillingene, risikerer du at gavene ikke kommer frem i tide.

Så hvordan kommer du i gang med denne prosessen?

Hvorfor gi firmajulegave?

Firmajulegaver gis ofte til kunder, for å styrke eller etablere nye kunderelasjoner. Å motta en gave er en gest som de fleste av oss setter pris på, og gir positive assosiasjoner til de som gir gaven.

En firmajulegave er med på å signalere at den enkelte kunden er viktig og verdsatt.

Firmajulegaver gis også internt. Når du gir medarbeiderne dine gaver på vegne av bedriften kan det bidra til øke motivasjon og patriotisme. Fornøyde medarbeidere er nøkkelen til en suksessfull bedrift, og firmajulegaver er en utrolig god måte å si «takk» til dine medarbeidere på.

Hva skal bedriften gi i firmajulegave?

Det er sjeldent at man gir samme gave til kunder og samarbeidspartnere som man gir til de ansatte.

Til kunder og samarbeidspartnere er det mange som velger å gi matgaver. Dette kan for eksempel være et lekkert sett med julegløgg og brente mandler fra Cemo. Eller hva med en gaveeske med brødpose, kaffe og trøfler med havsalt?

Hos Wittusen & Jensen lager vi også godteri- og sjokoladeesker med logo, hvis du ønsker å profilere bedriften gjennom søte gaver.

Til ansatte er det mange som gir materielle gaver, kanskje i kombinasjon med mat og vin. Et forslag til årets firmajulegave kan f.eks. være en robust og rustikk gryte i støpejern, til å lage varme retter i vintermånedene. Kanskje i kombinasjon med en flaske god vin?

Eller hva med en portabel høyttaler som dine ansatte kan ta med på hytta i vinterferien. Et fint spillsett i tre som inneholder 6 forskjellige spill kunne også være en fin gave til dine ansatte og deres familier.

Hos Wittusen & Jensen har vi et stort utvalg av firmajulegaver i alle prisklasser som du kan velge mellom. Her er det noe for enhver smak. Besøk vår nettbutikk og få inspirasjon til dine firmajulegaver.

Klarer du ikke å velge, kan du også gå for et gavekort, der mottakeren selv velger sin gave fra et stort utvalg av produkter fra flere velkjente merker. Vi kan tilpasse kortet og bestillingssiden spesielt etter ditt ønske.

Kontakt oss i dag for mer informasjon og bestilling av firmagavekort.