Kom i gang med bestilling av firmajulegaver

Har du lyst til å gi ansatte, kunder og samarbeidspartnere en fin julegave, bør du begynne planleggingen av firmajulegaver tidlig. Grundig forarbeid sikrer at du får valgt de rette gavene, og at de kommer frem i tide.

Å gi julegaver har blitt en tradisjon i de fleste bedrifter. Det kan styrke eksisterende relasjoner, fungere som et salgsverktøy samt motivere ansatte til å gi en ekstra innsats i året som kommer.

Det kan imidlertid være vanskelig å finne på gode ideer hvert år, og er du litt treg med å legge inn bestillingene, risikerer du at gavene ikke kommer frem i tide.

Så hvordan kommer du i gang med denne prosessen?

Hvorfor gi firmajulegaver?

Firmajulegaver gis ofte til kunder, for å styrke eller etablere nye kunderelasjoner. Å motta en gave er en gest som de fleste av oss setter pris på, og gir positive assosiasjoner til de som gir gaven.

En firmajulegave er med på å signalere at den enkelte kunden er viktig og verdsatt.

Firmajulegaver gis også internt. Når du gir medarbeiderne dine gaver på vegne av bedriften kan det bidra til øke motivasjon og patriotisme. Fornøyde medarbeidere er nøkkelen til en suksessfull bedrift, og firmajulegaver er en utrolig god måte å si «takk» til dine medarbeidere på.

Firmajulegaver - Wittusen & Jensen

Hva skal bedriften gi i julegaver?

Det er sjeldent at man gir samme gave til kunder og samarbeidspartnere som man gir til de ansatte.

Til kunder og samarbeidspartnere er det mange som velger å gi matgaver. Hos Wittusen & Jensen lager vi også godteri- og sjokoladeesker med logo, hvis du ønsker å profilere bedriften gjennom søte gaver.

Til ansatte er det mange som gir materielle gaver, kanskje i kombinasjon med mat og vin. For eksempel kjøkkenutstyr og interiørprodukter.Eller hva med elektronikkprodukter som medarbeiderne kan ta med på hytta i ferien. Et spill kan også være en fin gave til de ansatte og deres familier.

Hos Wittusen & Jensen har vi et stort utvalg av firmajulegaver i alle prisklasser som du kan velge mellom. Her er det noe for enhver smak. Besøk vår nettbutikk og få inspirasjon til bedriftens julegaver.

Klarer du ikke å velge, kan du også gå for et gavekort, der mottakeren selv velger sin gave fra et stort utvalg av produkter fra flere velkjente merker. Vi kan tilpasse kortet og bestillingssiden spesielt etter ditt ønske.

Kontakt oss i dag for mer informasjon og bestilling av firmagavekort.