Tips fra profilteamet: Tenk målgruppe og budskap!

Våre rådgivere innen profileringsartikler og firmagaver jobber for at produktene vi tilbyr skal være noe mottakeren har bruk for, samtidig som de harmonerer med avsenderens budskap og miljøprofil.

Profilteamet til Wittusen & Jensen består av lidenskapelige rådgivere som alltid jobber for å finne de beste løsningene når du trenger profilartikler og firmagaver. Her kan du bli litt bedre kjent med dem og måten de jobber på.

Profilteamet - Wittusen & Jensen - Profileringsartikler og firmagaver
PROFILERT GJENG: Miriam Stang Sando, Katrine Bergseng, Vidar Lindberg, Elisabeth Kristoffersen, Odd Ivar Sæther, Nils Lærum Harloff, Marianne Bø, Andreas Grymyr Simonsen og Jørgen Fagersand er en del av profilteamet til Wittusen & Jensen.

Mottakeren i fokus

– Hva bør kundene tenke på når de skal bestille profileringsartikler og firmagaver?

Kundene må først og fremst vite hvilket budsjett de har til rådighet. I tillegg er det viktig å tenke over hvem som er mottaker av gaven eller produktene, og hva man ønsker å fortelle med produktet man gir, forteller Account Manager Miriam Stang Sando.

De bør også tenke over hva slags miljøprofil bedriften ønsker å ha, sier Account Manager Elisabeth Kristoffersen.

Wittusen & Jensen - Profileringsartikler og firmagaver
KONSEPTUTVIKLING: Elisabeth Kristoffersen og Marianne Bø gir det lille ekstra for å finne de beste løsninger og produkter som understreker kundens budskap.

Det lille ekstra

– Hva gjør at dere som profilleverandør skiller dere ut fra resten av markedet?

– Vi gir det lille ekstra for å finne de beste løsninger, konsepter og produkter som understreker kundens budskap og mål, sier Account Manager Marianne Bø.
– Kundene våre skal føle seg ivaretatt og at de har en stor verdi her hos oss. I tillegg jobber vi for at produktene vi tilbyr skal være noe mottakeren har bruk for, med et tydelig budskap som samsvarer med avsenderen og passer til temaet. Vi kjenner våre kunders profil og vil veilede dem til å finne det rette produktet, samtidig som vi ønsker å være innovative og tilby tidsriktige varer. Vi vil at kundene skal føle at vi er en ressurs og at de alltid kan kontakte oss for å få veiledning og gode ideer.

– Vi er lidenskapelige og profesjonelle, og vi bruker tid på å bli kjent med kunden og deres behov, skyter Sando inn.

Profilteamet - Wittusen & Jensen - Profileringsartikler og firmagaver
LIDENSKAPELIGE RÅDGIVERE: Profilteamet gir deg inspirasjon og gode ideer – de hjelper deg med å navigere i jungelen av produkter og merkevarer.

– Vi er ikke bare en leverandør av tusenvis av profilartikler, vi er også en rådgiver som hjelper kundene våre å navigere i jungelen av produkter og merkevarer. Vi søker stadig inspirasjon etter nye produkter på markedet, for å kunne tilby kundene det nyeste og mest aktuelle. Vi har en rådgivende rolle overfor våre kunder, og vi veileder til vi finner en løsning som er i tråd med kundens ønsker, utdyper Kristoffersen.

– Som profilleverandør er bredden vår en styrke. Hos oss kan du få alt på ett sted. Skal du på messe er det ikke bare profilartiklene vi kan levere, du kan også bestille alt du trenger av messeutstyr, markedsmateriell og forretningstrykksaker av oss. Vi har også en egen designavdeling som kan hjelpe til med kommunikasjon og design av alt materiellet, opplyser salgssjef Vidar Lindberg. 

Sporbarhet i leverandørkjeden

– Hvordan jobber dere med miljø og bærekraft?

– Vi har et stort utvalg av varer som er produsert på en bærekraftig måte. Sporbarhet i leverandørkjeden er spesielt viktig for oss, da vi handler hos flere ulike leverandører i forskjellige land, sier Kristoffersen.

– Vi har strenge krav til våre leverandører, og vår jobb er også å velge de leverandørene som er seriøse og tar et grep fra steg én, sier Sando.

Profilteamet - Wittusen & Jensen
PROFESJONELL RESSURS: Andreas Grymyr Simonsen, Odd Ivar Sæther, Miriam Stang Sando og Nils Lærum Harloff bruker tid på å bli kjent med kunden og deres behov.

– Årlig utfører vi en risikovurdering av alle våre leverandører innenfor Profil & Print for å sikre våre leveranser, og vi er transparente overfor kundene våre når det gjelder innsyn i vårt leverandørnettverk. Det vil si at de om ønskelig får all informasjon om leverandøren eller produktet som bestilles, forklarer Lindberg.

– Wittusen & Jensen er også medlem av Etisk handel Norge, og med det forplikter vi oss til å finne varer som lønner seg for både mennesker, samfunn og miljø, sier Bø.

– I tillegg er lageret vårt på Berger drevet på en energieffektiv måte og har en egen Miljøfyrtårn-sertifisering. Vi har også tatt Plastløftet, noe som betyr at vi jobber aktivt med å redusere både vår egen bruk av plast og kundenes forbruk ved at vi tilbyr alternative produkter, avslutter Lindberg.

Profilteamet - Wittusen & Jensen
KONTROLL PÅ LEVERANDØRKJEDEN: Profilteamet har strenge krav til leverandørene, og streber etter å velge de leverandørene som er seriøse og tar et grep fra steg én.

Vil du vite mer om profilartikler og firmagaver?
Kontakt vår rådgiver Vidar Lindberg: 913 88 201 / vl@wj.no