Alt du trenger til campingplassen – på ett sted

Wittusen & Jensen er en totalleverandør av varer og tjenester du trenger til den daglige driften av campingplassen din. Ved å samle alle innkjøpene dine på ett sted, kan du spare både tid og penger.

Ville det ikke være praktisk å kunne bestille alt du trenger innen renhold og hygiene, engangsprodukter, kaffe, profileringsartikler, bekledning til ansatte og utendørs eksponeringsmateriell fra samme leverandør? Under ser du et lite utvalg av hva vi kan hjelpe deg med. Vi gjør camping enklere!

Alt til campingplassen

Vi har gjordt det enkelt, og har samlet våre produkter tilpasset campingplasser i en produktkatalog. Få full oversikt ved å laste den ned her:

Camping - Wittusen & Jensen

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med meg

Jane Andersen
M: 465 09 745
ja@wj.no

RENHOLD OG HYGIENE

Renhold er et fag. På grunn av vår bredde og spisskompetanse mener vi at du som kunde kan forvente litt mer av et samarbeid med Wittusen & Jensen. Vi kan spare deg for tid, samt redusere dine kostnader til rengjøring – uten at det går ut over kvaliteten. Vårt mål er å øke standarden på renholdet og redusere ditt samlede kostnadsbilde.

Vi har alltid fokus på å skåne miljøet, og har mange bærekraftige produkter i vårt sortiment innen rengjøringsmidler, tørke- og toalettpapir.

I tillegg leverer vi det du trenger av smittevernutstyr, både desinfeksjonsmidler, masker, munnbind, visir, engangshansker, smittevernskjerming og gulvmerking.

Tørke- og toalettpapir

Vi har et stort utvalg papir til ulike dispenserserier – også miljøvennlig og resirkulert papir.

Miljøvennlige rengjøring

Miljøvennlige renholdsprodukter fra Puri-Line – en svanemerket serie med rengjøringsmidler, mopper og mikrofiberkluter.

Smittevern

Vi leverer både desinfeksjonsmidler, masker, munnbind, visir, engangshansker, smittevernskjerming og gulvmerking.

Dispensere

Dispensere til tørkepapir, toalettruller, såper og desinfeksjon.

CATERING

Hos oss får du alt du trenger til borddekkingen, engangsservise, enkle matvarer, snacks, kjøkkenmaskiner og tilbehør til kjøkkenet på arbeidsplassen, samt et bredt utvalg av kaffe og drikke – fra én og samme leverandør. Husk at engangsprodukter ikke trenger å være laget av plast, vi har flere bærekraftige alternativer.

Miljøvennlig engangs

Engangsprodukter trenger ikke være laget av plast. Vi har flere bærekraftige alternativer.

Kaffe

Evergood, Friele, Ali, Nescafé, Krone og Green World – vi har kjente merkevarer til gode priser. Eller kanskje du vil prøve vårt eget brand Maze?

SKILT OG UTENDØRS EKSPONERING

Vi designer og produserer det du trenger for å eksponere deg utendørs, enten det er telt, beachflagg, beanbag, solstoler eller parasoller. Vi leverer også både tradisjonell skilting, plakater, gatebukker og alt innen print. Men har du vurdert digital skilting?

Skilting - Wittusen & Jensen
boost_storformat

Utendørs eksponering

Vi kan levere alt fra telt, beachflagg, foliering, bannere, beanbag, solstoler og parasoller – med ønsket trykk.

Digital skilting

Digital skilting kan benyttes for markedsføring, menyer, underholdning og infoskjerm internt og eksternt.

PROFILERINGSARTIKLER

Det finnes mange anledninger hvor profileringsartikler kan være en verdifull ressurs. Vi har et bredt spekter av produkter som du kan profilere og bruke som giveaways eller selge som suvenirer til besøkende.

Morsomme, nyttige eller dekorative profileringsartikler og strøartikler er en effektiv måte å synliggjøre din merkevare på, i tillegg til at de gjør det enklere å bygge solide relasjoner mellom deg og dine samarbeidspartnere.

Eller kanskje du trenger profilklær med firmaprofil eller logotrykk? Vi hjelper deg med profilert bekledning til alle ansatte.

Bekledning

Trenger du profilklær med firmaprofil eller logotrykk?
Vi hjelper deg med profilert bekledning til alle dine ansatte.

Profileringsartikler

Morsomme, nyttige eller dekorative profileringsartikler og strøartikler er en effektiv måte å synliggjøre din merkevare på.

KONTAKT OSS

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med meg

Jane Andersen
M: 465 09 745
ja@wj.no