Landets bredeste sortiment innen emballasje

Visste du at du kan spare både penger og miljø med en bedre tilpasset emballasje? Snakk med oss om emballasje – da får du bedre råd!

Norske bedrifter transporterer mye luft. Du tror kanskje det er en fleip, men det er det ikke. Hvis bedriften din har et lettvint forhold til emballasje og en omtrentlig størrelse på pappeskene, da betaler du nok en del for å transportere luft. En tilpasset emballasjeløsning kan spare deg for mye penger. Vi er rådgivere for mange store bedrifter, slik at de får emballasjeløsninger som er kostnadseffektive.

Gjennom vårt brede kontaktnett og sortiment innenfor emballasje vil vi kunne gi deg lavere innkjøpskostnader, færre leverandører, mindre tidsforbruk, færre fakturaer, bedre oversikt og kontroll, statistikker og ett fast kontaktpunkt. Wittusen & Jensen sørger for god flyt fra behovet oppstår til produktet er tatt i bruk.

Vi tilbyr

> Et bredt sortiment innen emballasje
> Høy kompetanse
> Fleksibilitet
> Effektive løsninger
> Observasjon og løsningsforslag

Alt du trenger av emballasje

Vi har gjort det enkelt for deg ved å samle de fleste emballasjeproduktene våre i en produktkatalog. Last ned katalogen og få full oversikt over vårt varesortiment.

Emballasje - Wittusen & Jensen
Vidar Granaas - Wittusen & Jensen

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med meg.

VIDAR GRANAAS
Salgssjef emballasje
+47 922 44 979
vg@wj.no

VÅRE PRODUKTER

Pappesker - Emballasje - Wittusen & Jensen

Pappesker

Papp er et rimelig og godt emballasjeprodukt. Pappemballasje har lave oppstartskostnader og kan enkelt tilpasses dine behov og ditt produkt. Ønsker du å identifisere eskene dine med egen logo eller profil, hjelper vi deg med både design og trykk av esker og etiketter.

Pakkebord - Wittusen & Jensen

Effektiv pakkeprosess

Ofte er det kun enkelt hjelpeutstyr som skal til for å effektivisere pakkingen og gi operatørene en bedre arbeidsplass. Vi kan levere pakkejigger eller pakkebord som bidrar til en mer effektiv pakking, eller hjelpe til med tilpassing av standardutstyr til pakkestasjonen.

Plastemballasje - Wittusen & Jensen

Plastemballasje

Plastemballasje brukes til diverse typer sekker, poser og folie. Den produseres i mange forskjellige kvaliteter og har et svært variert bruksområde. Den unike fordelen med all plastemballasje er selvfølgelig at den tåler vann – både innenfra og utenfra.

Plast vil ofte inngå som en del av en total emballasjeløsning, den gir god beskyttelse og den er enkel å håndtere.

Strekkfilm - Emballasje - Wittusen & Jensen

Strekkfilm og toppark

En transparent strekkfilm passer godt for innpakking av paller. Filmen sikrer pallen godt under transport og lagring, samtidig som den beskytter mot fukt og støv. Vi har film for både manuell og maskinell emballering. Innen strekkfilm har det de siste årene skjedd en enorm utvikling for å oppnå en mer miljøvennlig logistikk. I dag kan man ofte gå over til en tynnere film og dermed redusere plastforbruket.

Fyllmasse - Emballasje - Wittusen & Jensen

Fyllmasse og beskyttelse

Støtabsorberingsprodukter er en nødvendig del av en god emballasjeløsning. Det hjelper lite at den ytre emballasjen tåler en trøkk hvis innholdet ikke er godt beskyttet og ligger støtt. Vi har flere typer fyllmasse av papir, chips, skumfolie og bobleplast, i tillegg til et godt utvalg av luftbasert fyllmasse.

Strammebånd - Emballasje - Wittusen & Jensen

Strammebånd og strapping

Strammebånd brukes til lukking og sikring av papp- og trekasser. Strapping er også veldig hensiktsmessig når ting skal sendes, da kan mottaker enkelt sjekke om pakninger er brutt, og du kan strappe og pakker som skal samsendes. Strappebånd finnes i mange forskjellige typer og kvaliteter.

Pakketape - Wittusen & Jensen

Tape, dispensere og kniver

Under transport utsettes emballasjen for store belastninger, derfor er det viktig å velge riktig emballasjetape. Enten du skal lukke en kartong eller sikre en pall har vi utstyret du trenger.

Innpakningspapir - Wittusen & Jensen

Innpakning

Dersom du har pakker du ønsker å gi bort i gave, leverer vi også gavepapir, cellofan og gavebånd, og hva annet du måtte trenge til en hyggelig innpakning.

Sammenleggbare plastkasser - Emballasje - Wittusen & Jensen

Sammenleggbare plastkasser

Ved hjelp av sammenleggbare plastkasser kan du effektivisere produksjonen og redusere transportkostnadene. Med pakking i kasser får du stablet mye bedre i høyden, noe som gjør at du vil transportere mindre luft. I tillegg sparer du miljøet ved mindre bruk av papp og plast.

Transportcontainere - Wittusen & Jensen

Transportcontainere

Med en transportcontainer kan du spare både plass og penger. Transportcontainere er en ergonomisk løsning for ordreplukking og levering av varer. Burene bidrar også til å senke mengden luft som fraktes. Varene holdes trygt på plass under transport, noe som eliminerer behovet for strekkfilm. 

Lagerutstyr - Wittusen & Jensen

Lagerutstyr og verktøy

Vi har det du trenger av utstyr til lageret, som verktøy, jekketraller, plukkvogner, skyvetraller og sekketraller.

Arbeidshansker - Wittusen & Jensen

Arbeidshansker

Uansett hva du jobber med har vi hansker som passer til ditt behov. Vi har både arbeidshansker, engangshansker og rengjøringshansker.

Lean 5S - Førstehjelp - Hjertestarter - Wittusen & Jensen

Førstehjelp

En førstehjelpsstasjon med tilhørende førstehjelpsutstyr, plaster og en hjertestarter hører hjemme på enhver arbeidsplass.

Miljø - Wittusen & Jensen

Miljø og bærekraft 

I Wittusen & Jensen er vi opptatt av miljø og bærekraft, så vel som kvalitet. Vi mener at kvalitet og miljø ofte går hånd i hånd. 

Miljøriktig vareutvalg, miljøvennlige transportløsninger, resirkuleringsordninger, energieffektiv drift, etisk handel og miljøsertifiseringer er noe av det vi er opptatt av for å sikre en bærekraftig utvikling. Wittusen & Jensen har tatt plastløftet til Grønt Punkt Norge, hvor målet er å øke bruken av resirkulert plast og unngå unødvendig bruk av plast. 

Kontakt oss

Vidar Granaas - Wittusen & Jensen

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med meg.

VIDAR GRANAAS
Salgssjef emballasje
+47 922 44 979
vg@wj.no