Ledige stillinger

PROJECT MANAGER – STORKUNDER

Er du en kundedrevet, engasjert og målbevisst prosjektleder som trigges av ambisjoner om vekst og utvikling? Da er du kanskje den nye prosjektlederen i vår avdeling for Kommunikasjon & Design.

Vi søker en drivende dyktig Project Manager med kremmerånd til å ta et helhetlig ansvar for et par av våre største kunder, med hovedfokus på profilering.

Les mer om stillingen

ANBUDSPESIALIST / PROSJEKTLEDER

Wittusen & Jensen styrker innsatsen og posisjonen på salg og anbudssiden. Vi søker deg som har en offensiv og resultatdrevet profil og som vil ta ansvar for leveranser og prosesser på anbudssiden. Vi er opptatt av å finne den rette personen som setter kvalitet i høysetet samtidig som hun/han har et driv til å finne konkurransedyktige løsninger for tjenester og produkter innen vår bransje.

Les mer om stillingen

MARGIN- OG PRISSPESIALIST

Er DU vår nye spesialist innenfor prising og økt inntjening? Vi setter ytterligere fokus på øke marginene i selskapet. Gjennom tett samarbeid med avdelingene Kategori/Innkjøp, Business Controlling, Salg- og anbudsavdeling samt ledelsen vil du ha en sentral rolle med fokus på marginer.

Vi leter etter deg som kan bygge modeller/rutiner for prising, utarbeide kundeanalyser og forslag til margintiltak i samarbeid med salg/ledelse. Gjennomføring av margintiltak samt rapportering og statistikk.

Les mer om stillingen