Ledige stillinger

ANBUDSANSVARLIG

Erfaring med utarbeidelse av anbud og klar for større utfordringer?
Vi søker Bid Manager/anbudsansvarlig med kommersielt gen.

Er du i starten av karrieren og klar for å ta på deg mer ansvar og lederoppgaver? Personen vi søker skal sammen med sitt team sørge for at Wittusen & Jensen fortsetter å vinne frem i tilbuds- og anbudsprosesser.

Les mer om stillingen

RÅDGIVER EMBALLASJE

Produktområdet Emballasje er et av våre viktigste satsingsområder, området viser sterk vekst, og vi ønsker å styrke satsningen ytterligere med to rådgivere.

Den ene vil jobbe ved vårt hovedkontor i Oslo og være ansvarlig for salg i Oslo/Akershus, mens den andre vil tilhøre avdelingskontoret i Larvik og være ansvarlig for salg i Vestfold, Telemark og Buskerud.

Som Rådgiver Emballasje vil du ha ansvar for salgsutvikling og rådgivning til våre nye og eksisterende kunder. Du skal være vår produktspesialist, en som kjenner til både riktig bruk, og de viktigste egenskapene ved hvert enkelt produkt. Du skal bidra til at WJ fremstår som noe mer enn en ren «produktpusher», og at kunden oppnår konkurransefortrinn ved å handle hos oss.

Les mer om stillingene

SPESIALIST INNEN MEDISINSK FORBRUKSMATERIELL

Produktområdet Medisinsk Forbruksmateriell er et nytt og spennende satsningsområde for oss, der vi har store ambisjoner om å bli den foretrukne leverandøren til primær helsetjenesten. 

Som Rådgiver Helse vil du ha ansvar for salgsutvikling og rådgivning til våre nye kunder innenfor Medisinsk Forbruksmateriell. Du skal være vår produktspesialist, en som kjenner til både riktig bruk, og de viktigste egenskapene ved hvert enkelt produkt. Du skal bidra til at WJ fremstår som noe mer enn en ren «produktpusher», og at kunden oppnår konkurransefortrinn ved å handle hos oss.

Du blir en del av et team bestående av 4 personer, og det forventes at teamet skal jobbe tett sammen for å utvikle kunder, kompetanse og konsept.

Les mer om stillingen

SPESIALIST INNEN HYGIENE- OG RENHOLDSPRODUKTER

Produktområdet Hygiene og Renhold er et av våre viktigste satsningsområder, området viser sterk vekst, og vi ønsker å styrke satsningen ytterligere! 

Som Rådgiver Hygiene vil du ha ansvar for salgsutvikling og rådgivning til våre nye og eksisterende kunder innenfor hygiene og renhold. Du skal være vår produktspesialist, en som kjenner til både riktig bruk, og de viktigste egenskapene ved hvert enkelt produkt. Du skal bidra til at WJ fremstår som noe mer enn en ren «produktpusher», og at kunden oppnår konkurransefortrinn ved å handle hos oss.

Du blir en del av et team bestående av 4 personer, og det forventes at teamet skal jobbe tett sammen for å utvikle kunder, kompetanse og konsept.

Les mer om stillingen