Ledige stillinger

ACCOUNT MANAGER – LARVIK

Vi søker en drivende dyktige Account Manager med kremmerånd. Vi ser etter deg som er en god relasjonsbygger, og som gjerne har erfaring og tyngde fra ett eller flere av våre produktområde; messe og konferanseløsninger, storformat, foliering, trykksaker, firmagaver, bekledning og arbeidsklær, og digitale løsninger. Vi tror du har en helhetstankegang og at du er opptatt av å utvikle både deg selv og dine kunder.

Les mer om stillingen

KONTRAKTSELGER – STORKUNDER

Vi styrker innsatsen og posisjon på nysalg innen kontor og forbruksvarer. Vi søker deg som drives av salg i storkundesegmentet, og tilbyr et stort salgsmiljø med spennende og interessante kunder.

Les mer om stillingen

MARGIN- OG PRISANALYTIKER

Er DU vår nye spesialist innenfor prising og økt inntjening. Vi leter etter deg som kan bygge modeller/rutiner for prising, utarbeide kundeanalyser og forslag til margin tiltak i samarbeid med salg/ledelse.

Les mer om stillingen

PRODUKTSJEF EMBALLASJE OG KONTOR

Vi søker deg som er trigget av å nå fastsatte mål knyttet til produktlønnsomhet og salg. Du vil være en viktig støtte til vårt salgsapparat med spisskompetanse innen salg- og kundesupport.

Les mer om stillingen

SALGSKONSULENT MED NYSALGSFOKUS

Vi søker drivende dyktig salgskonsulent, med kremmerånd til vårt salgskontor i Rogaland. Vi ser etter deg som er en god relasjonsbygger, trives godt med kundekontakt, er engasjert og selvgående.

Les mer om stillingen