Ledige stillinger

RÅDGIVER – EMBALLASJE

Wittusen & Jensen i Bergen søker etter en rådgiver med kremmerånd, innen produktområdet emballasje, som er et av våre viktigste satsingsområder. Som rådgiver emballasje vil du ha ansvar for salgsutvikling og rådgivning til våre nye og eksisterende kunder. Du skal være vår produktspesialist, en som kjenner til både riktig bruk, og de viktigste egenskapene ved hvert enkelt produkt.

Les mer om stillingen

ANBUDSPESIALIST / PROSJEKTLEDER

Wittusen & Jensen styrker innsatsen og posisjonen på salg og anbudssiden. Vi søker deg som er som har en offensiv og resultatdrevet profil og som vil ta ansvar for leveranser og prosesser på anbudssiden. Vi er opptatt av å finne den rette person som setter kvalitet i høysetet samtidig som hun/ han har et driv til å finne konkurransedyktige løsninger for tjenester og produkter innen vår bransje.

Les mer om stillingen

MARGIN- OG PRISSPESIALIST

Er DU vår nye spesialist innenfor prising og økt inntjening?
Vi setter ytterligere fokus på øke marginene i selskapet. Gjennom tett samarbeid med avdelingene Kategori/Innkjøp, Business controlling, Salg og Anbudsavdeling samt ledelsen vil du ha en sentral rolle med fokus på marginer.

Vi leter etter deg som kan bygge modeller/rutiner for prising, utarbeide kundeanalyser og forslag til margin tiltak i samarbeid med salg/ledelse. Gjennomføring av margintiltak samt rapportering og statistikk.

Les mer om stillingen