Ledige stillinger

Account Manager Profil

Vil du bli en del av vårt fantastiske profilteam?

Vi trenger 1-2 nye selgere til vårt profilteam. Vi er i sterk vekst, og vi ønsker å styrke satsningen ytterligere. Salgserfaring fra profil eller grafisk bransje er en fordel.

Account Manager vil ha ansvar for salg og rådgivning til våre nye og eksisterende kunder innenfor gave- og profilprodukter. Account Manager skal være en av våre produktspesialister og blir en del av profilteamet. Teamet vil jobbe tett sammen for å utvikle kunder, kompetanse og løsninger.

Account Manager Forbruksvarer

Er du en selger med kremmerånd som brenner for gode kundeopplevelser?

Produktområdet Forbruksvarer er et av våre viktigste områder. Området viser sterk vekst, og vi ønsker å styrke satsningen ytterligere med 1-2 personer i Oslo/Akershus-regionen.

Vi søker derfor etter drivende dyktige Account Managere med kremmerånd. Vi ser etter deg som er en god relasjonsbygger, og som gjerne har erfaring fra ett eller flere av våre produktområder. Vi tror du har en helhetstankegang og at du er opptatt av å utvikle både deg selv og dine kunder.

Produktsjef

Vi søker ny produktsjef innen kontor- og kantineprodukter.

Vår nye Produktsjef Kontor og Kantine vil bli en sentral medarbeider i vår satsning fremover. Vi søker deg som er trigget av å nå fastsatte mål knyttet til produktlønnsomhet og salg. Du vil være en viktig støtte til vårt salgsapparat med spisskompetanse innen salg- og kundesupport.