Eureca Engros: Skyggetavler

Eureca Engros ville strukturere sin arbeidsplass etter Lean 5S-prinsippene. Vi hjalp dem derfor med å lage flere skyggetavler til bruk på lageret og i varemottaket.

En skyggetavle er et hjelpemiddel for å organisere utstyr på arbeidsplassen. Det kan være en verktøytavle med illustrasjoner som viser hvor verktøyet skal henge når det ikke er i bruk, en tavle til førstehjelps­utstyr, en renholdsstasjon eller lignende. Vi kan skreddersy tavler etter dine ønsker og behov, og de kan designes i henhold til deres firmaprofil.

Skyggetavler har skisser som viser hvilke produkter som skal henge hvor, slik at du raskt kan identifisere hvilke verktøy som er i bruk eller mangler. Slike tavler er nyttige i produksjonsmiljøer for å forbedre bedriftens ytelse etter Lean 5S-prinsippene. Tavlen kan redusere tiden brukt på å lete etter verktøy, samt redusere svinn. Den kan også forbedre sikkerheten på en arbeidsstasjon når verktøy settes tilbake på et trygt sted etter bruk, og dermed ikke utgjør en potensiell fare.

Ved å ta i bruk Lean 5S på arbeidsplassen kan du øke flyteffektiviteten i bedriften, redusere kostnader og sløsing, øke kvaliteten på arbeidet og levere varer raskere til kunden.

Strukturert arbeidsplass

Eureca Engros ønsket å gjøre akkurat det. De ville strukturere sin arbeidsplass etter Lean 5S-prinsippene, og utfordret oss på å lage skyggetavler til ulike renholdsprodukter og diverse annen rekvisita. De trengte en praktisk og effektiv oppbevaring av utstyr ved varemottaksportene hvor alle bilene kommer inn til rengjøring, og tilsvarende til bruk på deres kjøle- og tørrlager.

Til dette oppdraget har Wittusen & Jensen stått for alt fra idé, oppmåling og tegning til produksjon og montering av fem skyggetavler i format 120 x 180 cm.

Les mer om Lean 5S.

Skyggetavle - Eureca Engros - Wittusen & Jensen
SKISSE: Slik så designfilen ut før trykk.
Skyggetavle - Eureca Engros - Wittusen & Jensen
RESULTAT: Slik ble det ferdige resultatet montert på veggen.
Skyggetavle - Eureca Engros - Wittusen & Jensen
VAREMOTTAK: En av tavlene ble montert ute på rampa ved varemottaksportene hvor alle bilene kommer inn til rengjøring.
Skyggetavle - Eureca Engros - Wittusen & Jensen
LAGER: Eureca Engros har fått montert flere renholdsstasjoner på både kjøle- og tørrlager.

Takk til Eureca Engros AS for tilliten og for at vi får bruke deres case.

Vil du vite mer om skyggetavler?
Kontakt vår konsulent Kjersti Krosby (kk@wj.no, tlf. +47 465 09 799)

Våre referanser

Røde Kors: Infografikk og animasjoner om blodgivning

Animasjon kan være et effektivt virkemiddel for å forklare komplekse prosesser. Når slike prosesser skal vises i sosiale medier er forenkling av budskap og bruk av bevegelse nærmest en nødvendighet.
Les mer

BOOST: Messestand

BOOST er en årlig messe i regi av Wittusen & Jensen, hvor målet er å samle både kunder og samarbeidspartnere for å hente ny inspirasjon.
Les mer

Maze: Lansering av nytt produkt

I forbindelse med utviklingen av kaffemerket Maze har vi stått for alt fra navneidé og logodesign til pakningsdesign og markedsføring.
Les mer

Bien Sparebank: Dekorering av «bank på døra» bilen

Vi har hjulpet Bien Sparebanken med utforming og foliering av bilen «Bank på døra», en el-bil som rådgiverne bruker til å reise ut for å møte kunder.
Les mer

TOOLS: Messestand
Vei og Anlegg 2018

TOOLS ønsket nytt design på sin messestand under Vei og Anlegg 2018, som ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta.
Les mer

Norges Handikapforbund: Landsmøtet 2017

Vi fikk i oppgave av Norges Handikapforbund (NHF) å lage et kommunikasjonskonsept for landsmøtet 2017.
Les mer

Norges Handikapforbund: Utsmykking av lokaler

I samarbeid med Universell Utforming AS fikk vi i oppdrag å utsmykke Handikapforbundets lokaler. Resultatet ble flere bilder i aluminium, heldekkende folie, og tapet på vegg, samt oppsett til plakater og eksponeringsmateriell i vindu.
Les mer

Stena Line: Dekor til barnehjørnet på terminalen

For å skape en lun atmosfære ble det valgt bannerbow for å skape en følelse av rom, i tillegg ble det produsert saccosekker i samme design som resten av konseptet, som gikk igjen på alle flater i lekesonen.
Les mer

Watoto Skandinavia: Med hjertet i Afrika

Watotos barnekor er på verdensturné hvert år. Vi fikk i oppgave å hjelpe Watoto med profilartikler til Skandinavia.
Les mer

Maskinentreprenørenes Forbund: Arctic Entrepreneur

Arctic Entrepreneur er en stor, felles møteplass for maskinentreprenørenes bransje. Vi hadde ansvaret for invitasjon, påmelding og fakturering for alle deltakere, i tillegg til ny visuell profil.
Les mer